HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 21 Eylül: Kupon sorgulama için tıklayın!

Süper Loto sonuçları ile birlikte haftanın kazananları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanıyor. An itibariyle açıklanan şanslı rakamlar, bir Şans Topu kuponunu 2 milyon TL değerine yükseltiyor. Geçtiğimiz hafta Süper Loto, 1 kişiye 24 milyon TL'yi aşkın ikramiye vermiş ve toplam 27 milyon TL'lik genel ikramiye dağıtmıştı. Bakalım, 21 Eylül akşamına Süper Loto sonuçları hangi istatistikleri getirmiş? Kupon sorgulama işlemlerinizi haberimizden yapabilirsiniz.

Süper Loto sonuçları 21 Eylül: Kupon sorgulama için tıklayın!

Süper Loto sonuçları an itibariyle canlı yayında duyuruldu. 6 rakam birden canlı yayında duyuruldu ve 2 milyon TL'lik ikramiyeli kuponlar böylece belli oldu. Geçtiğimiz hafta Süper Loto oyununda tarihi anlardan bir tanesi gerçekleşti ve 6 bilen 1 kişiye 24 milyon TL'lik bir ikramiye çıktı! 21 Eylül Süper Loto çekilişi ile birlikte, oyun sil baştan başlıyor ve 518. hafta itibariyle ikramiye miktarları başlangıç noktasına döndü.

Süper Loto sonuçları ile ortaya çıkan şanslı rakamlar: 06 08 09 17 25 38

Süper Loto’yu tutturma ihtimaliniz ne yazık ki 54 sayı içinden tek kolonda 6 sayıyı da tutturma şansınız oldukça az. Milli Piyango’nun resmi sitesindeki rakama göre her bir kolon için 6 tutturma ihtimali şu: 25 milyon 827 bin 165’te 149 sayılık Sayısal Loto’da ise şansınız yarı yarıya artıyor. Sayısal Loto’da tek kolonda 6 tutturma ihtimaliniz şöyle: 13 milyon 983 bin 816’da 1. Eğer Şans Topu adlı oyunu tercih ederseniz ihtimal daha da yükseliyor. Şans Topu oyununda 1 ile 34 arasındaki sayılardan 5 adet, 1 ile 14 sayı kümesi içinden de 1 adet olmak üzere 5+1 tutturursanız o haftaki büyük ikramiyeyi kazanıyorsunuz.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 21 EYLÜL AKŞAMINA NASIL YANSIDI? İŞTE İKRAMİYE DAĞILIMI

Sonuçlar ile birlikte ilk olarak şanslı rakamlar belli oldu. Saat 21.45 itibariyle Şans Topu sonuçları detaylıca açıklandı ve böylece devir mi edildi yoksa, iki kere üst üste talihlinin üst üste çıkmasıyla şeytanın bacağı kırıldı mı ortaya çıktı. Yukarıdaki rakamlar ile kupon rakamlarınızı karşılaştırabilirsiniz.

21 Eylül Süper Loto sonuçları ile birlikte bir devir daha çıktı ve sil baştan çekilişinde 6 bilen çıkmadığı için 1. devir yaşandı ve 1 milyon TL'lik ikramiye haftaya devretti. 5 bilenlerin aldığı ikramiye hiç de fena değil; 8 bin TL'lik ikramiye kazandılar. 4 bilenler 141 TL ve son olarak 3 bilenler 12 TL kazandılar.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler