HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 23 Kasım 2017: Süper Loto ikramiyesi büyümeye devam ediyor!

Süper Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan Süper Loto çekilişi dün akşam yapıldı. Canlı yayında gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinde noter ile çekiliş komitesi de hazır bulundu. Ellerinde kuponları ile bilgilsayar ekranı karşısında heyecanla bekleyen oyunseverler ise çıkan Süper Loto sonuçları ve haftanın sayıları karşısında hayal kırıklığına uğradılar. İşte Süper Loto sonuçları, haftanın sayıları ile ikramiye tutarları...

Süper Loto sonuçları 23 Kasım 2017: Süper Loto ikramiyesi büyümeye devam ediyor!

Süper Loto sonuçları belli oldu. Dün akşam Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayında gerçekleştirilen 527. hafta Süper Loto çekilişi, oynayanlar için tam bir hayal kırıklığı oldu. Zengin olma hayaliyle, iki haftadır devir eden ve beş milyon lirayı aşan ikramiyenin hayalini kuranlar, 23 Kasım Süper çekilişinde çıkan altı sayıyı görünce hayal kırıklığı yaşadılar ve umutlarını bir sonraki haftaya, Süper Loto büyük ikramiyesi ile birlikte devrettiler. Süper Loto sonuçları, haftanın sayıları ile birlikte devreden büyük ikramiye ve onun dışında kalan ikramiyelerin miktarları detayları ile birlikte haberimizde.

SÜPER LOTO SONUÇLARI VE HAFTANIN SAYILARI

Süper Loto 527. haftanın şanslı sayılar; 4, 10, 13, 20, 33, 39 olarak açıklandı. Süper Loto çekilişinde bu sayıları doğru tahmin eden olmadığı için 5 milyon 537 bin 703 lira 12 kuruş olan büyük ikramiye haftaya devir etti. Haftaya yapılacak Süper Loto çekilişinde ikramiyenin 7,5 milyon lirayı bulacağı tahmin ediliyor.

Süper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı şu şekilde; 5 bilen 78 kişi 7 bin 935 lira 55'er kuruş, 4 bilen 3 bin 928 kişi 168 lira 90'ar kuruş ile 3 bilen 80 bin 366 kişi 14 lira otuzar kuruş ikramiye alacaklar.

GEÇEN HAFTANIN SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto'nun geçen hafta yapılan çekilişinde kazandıran numaralar; 12, 14, 24, 30, 31, 45 olarak belirlendi. Süper Loto çekilişinde altı bilen olmadığı için 3 milyon 548 bin 172 lira 75 kuruş olan büyük ikramiye devir etti. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre Süper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı ise şöyle oldu; 5 bilen 63 kişi 9 bin 291 lira altmış beşer kuruş, 4 bilen 3 bin 495 kişi 180 lira beşer kuruş ve 3 bilen 73 bin 560 kişi 14 lira yetmiş beşer kuruş ikramiye alacaklar.

SÜPER LOTO NEDİR, NASIL OYNANIR?

Süper Loto tüm dünyada oynanan ve çok tutulan bir talih oyunudur. Süper Loto 6/54 ülkemizde 2007 yılından itibaren oynatılmaya başlanmıştır. Türkiye’de Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir ve yetkilendirilmiş Süper Loto bayileri tarafından satışı gerçekleştirilir. Çok beğenilen bir oyun olduğundan, her işlek caddede bir Süper Loto bayisi bulmanız mümkündür. Süper Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir. Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1'den 54'e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir. Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

Süper Loto çekilişleri her hafta Perşembe günü saat 21:30'da yapılır. Süper Loto çekiliş sonuçları, en hızlı şekilde mpi.gov.tr adresinden öğrenilebilir. Her hafta 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye bazen devredecektir. Bu da ikramiyenin katlanarak artmasına ve bir sonraki hafta oynayan toplam katılımcı sayısının da yükselmesine yol açacaktır. Katılımcı sayısının yükselmesi ikramiyenin büyümesine yol açacağından, her devirle birlikte büyüyen ikramiye, oyunun cazibesini daha da arttıracaktır.

Çıkan ikramiyeler için zaman aşımı bir yıldır. Bu süre zarfında tahsil edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrayacağından tahsil edilemeyecektir. Kabul edilmeyecek olan sahte, üzerinde oynama yapılmış, zarar görmüş, zaman aşımına uğramış veya iptal edilmiş biletler için ödeme yapılmaz. Bir bilete ödeme yapılabilmesi için, mutlaka çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve ayrıca arka yüzündeki bilet no’sunun net okunacak kadar iyi durumda olması gerekir.

Üç ve dört sayı kombinasyonu tutturan talihlilere ödemeler bayi kanalıyla yapılır. Beş bilen talihlilere ödeme bayi yada Milli Piyango İdaresince yapılır. Altı bilen talihlilerse ödemeyi direkt Milli Piyango Genel Müdürlüğünden alırlar.

18 yaşından küçükler Süper Loto 6/54 oynayamazlar. İkramiye çıkan biletlerine ödeme yapılmasını isteyemezler. 18 yaşından küçüklere Süper Loto 6/54 oynatmak suçtur.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler