HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 23 Kasım - Milli Piyango 527. hafta Süper Loto tahminleri yine boş çıktı!

Süper Loto sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından Süper Loto 527. hafta çekilişi canlı yayında yapıldı. Heyecanla beklenen Süper Loto sonuçları az önce açıklandı. Canlı yayında yapılan 23 Kasım Süper Loto çekilişi ile haftanın şanslı sayıları belirlendi. Fakat bu hafta doldurulan Süper Loto kuponlarında altıyı bilen çıkmadığı için yaklaşık 5,5 milyon lira olan büyük ikramiye devretti. İşte Süper Loto sonuçları, haftanın numaraları ile ikramiye miktarları...

Süper Loto sonuçları 23 Kasım - Milli Piyango 527. hafta Süper Loto tahminleri yine boş çıktı!

Süper Loto sonuçları, canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Heyecanla beklenen Süper Loto sonuçları yayınlandı. Süper Loto'da büyük ikramiyeyi kazanma hayali ile doldurulan kuponlar içinde altı sayıyı doğru tahmin eden olmadığı için 5,5 milyon liralık ikramiye haftaya devretti. İşte Süper Loto sonuçları, haftanın kazandıran sayıları...

SÜPER LOTO SONUÇLARI VE HAFTANIN SAYILARI

Süper Loto 527. haftanın şanslı sayılar; 4, 10, 13, 20, 33, 39 olarak açıklandı. Süper Loto çekilişinde bu sayıları doğru tahmin eden olmadığı için 5 milyon 537 bin 703 lira 12 kuruş olan büyük ikramiye haftaya devir etti. Haftaya yapılacak Süper Loto çekilişinde ikramiyenin 7,5 milyon lirayı bulacağı tahmin ediliyor.

Süper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı şu şekilde; 5 bilen 78 kişi 7 bin 935 lira 55'er kuruş, 4 bilen 3 bin 928 kişi 168 lira 90'ar kuruş ile 3 bilen 80 bin 366 kişi 14 lira otuzar kuruş ikramiye alacaklar.

GEÇEN HAFTANIN SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto'nun geçen hafta yapılan çekilişinde kazandıran numaralar; 12, 14, 24, 30, 31, 45 olarak belirlendi. Süper Loto çekilişinde altı bilen olmadığı için 3 milyon 548 bin 172 lira 75 kuruş olan büyük ikramiye devir etti. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre Süper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı ise şöyle oldu; 5 bilen 63 kişi 9 bin 291 lira altmış beşer kuruş, 4 bilen 3 bin 495 kişi 180 lira beşer kuruş ve 3 bilen 73 bin 560 kişi 14 lira yetmiş beşer kuruş ikramiye alacaklar.

Süper Loto sonuçları için tıklayınız

SÜPER LOTO NEDİR, NASIL OYNANIR?

Süper Loto tüm dünyada oynanan ve çok tutulan bir talih oyunudur. Süper Loto 6/54 ülkemizde 2007 yılından itibaren oynatılmaya başlanmıştır. Türkiye’de Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenir ve yetkilendirilmiş Süper Loto bayileri tarafından satışı gerçekleştirilir. Çok beğenilen bir oyun olduğundan, her işlek caddede bir Süper Loto bayisi bulmanız mümkündür. Süper Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir. Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1'den 54'e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir. Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

Süper Loto çekilişleri her hafta Perşembe günü saat 21:30'da yapılır. Süper Loto çekiliş sonuçları, en hızlı şekilde mpi.gov.tr adresinden öğrenilebilir. Her hafta 6 bilen çıkmadığı için büyük ikramiye bazen devredecektir. Bu da ikramiyenin katlanarak artmasına ve bir sonraki hafta oynayan toplam katılımcı sayısının da yükselmesine yol açacaktır. Katılımcı sayısının yükselmesi ikramiyenin büyümesine yol açacağından, her devirle birlikte büyüyen ikramiye, oyunun cazibesini daha da arttıracaktır.

Çıkan ikramiyeler için zaman aşımı bir yıldır. Bu süre zarfında tahsil edilmeyen ikramiyeler zaman aşımına uğrayacağından tahsil edilemeyecektir. Kabul edilmeyecek olan sahte, üzerinde oynama yapılmış, zarar görmüş, zaman aşımına uğramış veya iptal edilmiş biletler için ödeme yapılmaz. Bir bilete ödeme yapılabilmesi için, mutlaka çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve ayrıca arka yüzündeki bilet no’sunun net okunacak kadar iyi durumda olması gerekir.

Üç ve dört sayı kombinasyonu tutturan talihlilere ödemeler bayi kanalıyla yapılır. Beş bilen talihlilere ödeme bayi yada Milli Piyango İdaresince yapılır. Altı bilen talihlilerse ödemeyi direkt Milli Piyango Genel Müdürlüğünden alırlar.

18 yaşından küçükler Süper Loto 6/54 oynayamazlar. İkramiye çıkan biletlerine ödeme yapılmasını isteyemezler. 18 yaşından küçüklere Süper Loto 6/54 oynatmak suçtur.

Süper Loto Fiyatı Nedir?

Süper Loto kolon fiyatı 2 TL’dir. Yukarıda yazıldığı gibi bir kolonda sıralanmış 1'den 54'e kadar sayılardan altı adet işaretleyerek tek kolon oynamış olursunuz. Bir biletle toplam 6 kolon oynayabilirsiniz. İsterseniz altısını da doldurarak şansınızı arttırırsınız. Fakat Süper Loto kolon fiyatı 2 TL iken, tek seferde tüm kolonları oynadığınız taktirde, Süper Loto kupon fiyatı olan 12 TL’yi ödersiniz.

Süper Loto Ne Zaman Çekilir?

Süper Loto sonucu resmi duyurusu, her Perşembe saat 21:30'da yapılır. Dolayısıyla Süper Loto ne zaman oynanır sorusu için de cevap; Cuma sabahından Perşembe akşamı 20:00'a kadar oynanır şeklindedir. Çekiliş sonuçları, resmi basın duyurusununu müteakip, diğer tüm basın organlarından önce ve gerçek zamanlı olarak SüperLotoSonuc.com sitesinden öğrenilir.

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Bir kuponda 6 adet kolon ve kolon başına toplam 54 adet sayı bulunur. Bir adet oynamak için bu sayılardan 6 adedi seçilip kalemle işaretlenir. İsterseniz kuponunuzu sen seç yöntemiyle terminale otomatik olarak doldurtabilirsiniz. Çoklu çekiliş işaretlerseniz aynı kuponu iki, üç yada dört haftalık oynayabilirsiniz.

Süper Loto Biletinize Dikkat Edin

Biletinizi aldığınızda işaretlediğiniz sayıların terminal tarafından bilete doğru şekilde basıldığını gözle kontrol edin. Bileti katlamayın, buruşturmayın ve asla yırtmayın. Yırtılmış biletler tamamen geçersiz sayılırlar! Biletinizi başkasına vermeyin ve çekiliş sonuçları açıklanana kadar her biletin kazanan bilet değerinde olduğunu unutmayın.

Bilet Üzerinin İmzalanmasının Hukuki Bağlayıcılığı Var mıdır?

Milli Piyango İdaresinin gerçekleştirdiği şans oyunlarının hepsinde geçerli olmak üzere; Resmi belge sayılan biletlerin arkasına, isim, soyad yazılarak imzalanması tavsiye olunur. Bu bir güvenlik önlemidir ve hukuki bağlayıcılığı da vardır! Zaten, şanslı katılımcılar özüllerini almak üzere MPİdaresi yada herhangi bir şubesine başvurduklarında. Biletleri sahiplenmeleri ve kendilerinin olduğunu ispat etmeleri için, biletlerinin arkasına isim, soyad yazarak imzalamaları istenir. Biletler haricinde sayısal oyunlarda kullanılan kuponlar ise sadece bir oyun oynama aracıdır.

Bilet Ortaklığı Mümkün müdür?

Evet mümkündür! Bununla ilgili olarak, Yargıtay 4.Hukuk Dairesinin 1989/11034E., 990/6200 K. ve 10.04.1990 tarihli kararlarında belirtildiği üzere “Bilet ortaklığı, Piyango bileti üzerindeki imzanın, ortaklığa delalet etmesini ifade eder.” Milli Piyango yetkilileri bilet üzerinde imzası olan kişi gelmedikçe ikramiyenin ödenmediğini de belirtmektedirler!

Süper Loto Nereden Alınır?

Süper Loto yetkili Sayısal Oyun bayilerinden oynanabilir. Bayililer şu alanlarda çalışıyor olmak zorundadır; Gazeteciler, tekel ürünleri satanlar, süpermarketler, marketler, kuruyemişçiler, büfeler, cep telefonu satıcıları, bilgisayar ve/ya müzik CD’si satanlar, Spor Toto, Ganyan bayileri. Oyuna ait kuponlar ve oyunu oynayacağınız terminaller, sadece bu işlerle iştigal eden ve yetkili Sayısal bayiliği almış olan işyerlerinde bulunur. Süper Loto fiyatı Milli Piyango İdaresince belirlenir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler