HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz: Devirli Süper Loto bu hafta da yolunda

Süper Loto sonuçları binlerce kişi tarafından bekleniyordu ve duyuruldu. Bu akşam Süper Loto 510. hafta çekilişleri gerçekleşti ve çekilişin hemen ardından Süper Loto sonuçları belli oldu. Daha önce çekilişin ardından Süper Loto devretmişti ancak 5 bilen kişi sayısı da stabil kalmıştı. Bu hafta için 5 milyon civarı bir büyük ikramiye duyuruldu ve ardından da Süper Loto sonuçları belirlendi. İşte 510. hafta Süper Loto sonuçları...

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz: Devirli Süper Loto bu hafta da yolunda

Süper Loto sonuçları bu hafta yaklaşık 120 bin kişi tarafından oynandı ve bunca kişi tarafından merakla beklendi. Süper Loto oyunu, 6 bilen kişilere büyük ikramiye, 3 bilen kişilere de en düşük miktar olan 10 TL civarındaki ikramiyeyi dağıtıyor. Milli Piyango İdaresi, Süper Loto sonuçları açıklanmada önce devirli rakamı, büyük ikramiyeyi ve genel ikramiyeyi duyurduktan sonra şanslı numaralar çekildi ve haftanın Süper Loto sonuçları belli oldu. Belli olan şanslı numaraları, sonuçlar ile karşılaştırmanız adına, aşağıdaki rakamlara bakmanız yeterli olacaktır.

Süper Loto oyunu ile ilgili şöyle ilginç bir bilgi daha bulunuyor: Süper Loto oyunu genellikle perşembe akşamları saat 21.45'te tamamlanıyor ve basın tarafından duyuruluyor. Ardından da bayilere bildiriliyor ve cuma günü ikramiyeyi kazanan kişiler tarafından ikramiyeler çekiliyor. Süper Loto sonuçları perşembe akşamları belirlenmesine rağmen Sayısal Loto sonuçları ile ilgili sorgular cuma günü daha ağırlıklı gerçekleştiriliyor.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 27 TEMMUZ 2017

Milli Piyango İdaresi, Ankara noteri ve hakem heyeti eşliğinde haftanın Süper Loto sonuçları belli oldu! Geçtiğimiz hafta 2. devrini gerçekleştiren Süper Loto sonuçları, böylece yoluna girmiş oldu ve 'Süper Loto devri devam ediyor' diyebiliriz. Yani, genel seyrine döndü. Rakamlar ise şu şekilde belirlendi: 2 3 7 8 19 27. Bu numaralar, eğer kuponunuzdaki rakamlarla aynı ise, ikramiyeyi kazanmış olabilirsiniz.

Süper Loto sonuçları ile ilgili sıralı tam liste de şu şekilde: 6 bilen kişi sayısı çıkmadı, devir etti devreden rakam 4.943, 942 TL. 5 bilen kişi sayısı 68, ikramiye tutarı 8 bin TL, 4 bilen kişi sayısı 4.569, ikramiye tutarı 132 TL, son olarak da 3 bilenler 83, artış göstermiş, ikramiye tutarı 12 TL.

Bunun ardından da Milli Piyango İdaresi, büyük ikramiyenin isabet ettiği bayileri de duyurarak Süper Loto geçesini tamamladı. Süper Loto oyunu daha önce rekor miktarda devretmişti ve 12. devir ile birlikte 37 milyon TL'ye kadar ikramiye verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler