HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz gecesi devretti: İşte detaylar

Süper Loto sonuçları yine geçtiğimiz ayın rutinine dönüyor gibi; 3. devrini gerçekleştirdi. 5 milyona yakın bir miktarı hataya devreden Süper Loto, oyuncu kitlesinin artış göstermesine rağmen yine 6 bilen kişi çıkaramadı. Yağmura, doluya ve futbol maçına rağmen fazlasıyla konuşulan Süper Loto sonuçları, saat 21.45’te sıralı listesi ile açıklandı. Merakla beklenen şanlı kupon rakamlarını, 5 bilenlerin ikramiyesini haberimizden okuyabilirsiniz. İşte 27 Temmuz akşamına damga vuran Süper Loto sonuç

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz gecesi devretti: İşte detaylar

Süper Loto sonuçları, Perşembe günü, yani dün tüm detaylarıyla kamuoyuna duyuruldu. Perşembe günlerinin vazgeçilmez şans oyunu olan Süper Loto, geçtiğimiz ay yaklaşık 37 milyon TL’lik rekor ikramiye ile konuşuluyor son zamanlarda. Üst üste 3. deviri ile ‘acaba yine mi’ sorusu soruluyor ve Milli Piyango İdaresi’nin devir ile ilgili herhangi bir kuralı ve kısıtlaması olmaması nedeniyle ‘imkansız değil’ diyoruz. Haberimizden Süper Loto sonuçları ile ortaya çıkan sıralı tam listeyi ve karşılaştırmanız adına şanslı rakamları bulabilirsiniz.

Saat 21.15’i bulduğunda Ankara’daki Milli Piyango İdaresi yöneticileri, hakem heyeti ve Ankara noteri huzurunda canlı yayın ile çekiliş başlatılıyor. 27 Temmuz günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi ilk başta devirli ikramiye, bu akşamın ikramiyesi ve rakamları belli edecek toplar tanıtıldı. Çekiliş ile ilgili herhangi bir dedikodunun oluşmaması adına; Süper Loto sonuçları canlı yayın eşliğinde duyuruluyor

SÜPER LOTO SONUÇLARI 3. DEVRİ GERÇEKLEŞTİRDİ, OYNAYAN KİŞİ SAYISI ARTIŞ GÖSTERİYOR

Milli Piyango İdaresi, ilk başta Süper Loto sonuçları ile belli olan rakamları canlı yayında duyurdu. Bu rakamlar, 02 03 07 08 19 27 olarak belirlendi. Bazı kaynaklar, bu rakamları karışık olarak belirtiyor olabilir, ancak kuponunuzdaki rakamlar küçükten büyüğe sıralandığı için doğru rakamlar yukarıdaki şekilde dizildi.

6 bilen olmadı ve devretti: ikramiye 5 milyon TL’ye kadar ulaştı. Sevinen taraf 5 bilenler oldu, 68 kişi 8 bin TL’lik bir ikramiye kazandı. 4 bilen 4 bin 596 kişi oldu ve 132 TL kazandılar. Son olarak 3 bilenler 83.068 kişi oldu ve 12,55 TL’lik bir ikramiyeye hak kazanmış oldular.

Süper Loto oyunu, haftaya Perşembe, yani 3 Ağustos günü devam edecek. Çekiliş sonuçları yine aynı saatlerde duyurulacak, bu çekiliş sonuçlarını da Mynet’ten takip edebilececksiniz.

Haftaya gerçekleştirilecek Süper Loto çekilişleri için muhtemelen 8 – 9 milyon TL’ye yakın bir büyük ikramiye duyurulacak. Genel ikramiyeyi ise kestirmek oldukça güç. Bunun yanısıra; Süper Loto sonuçları ilginç bir istatistiğe sahip. Loto sonuçları belli bir katılım oranına sahip olduğunda, sonuçlardan yine devir çıkıyor. Bu durumu geçtiğimiz haftalarda da sık sık gördük.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler