HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz: Kumbara dolmaya devam ediyor!

Şans oyunlarından büyük kazanmanın hayalini kuranların adresi Süper Loto'da haftanın çekilişi yapıldı ve 27 Temmuz Süper Loto sonuçları belli oldu. 510. hafta Süper Loto sonuçlarına göre kimse altı bilmeyi başaramadı. Böylece devir kumbarasında neredeyse 5 milyon TL birikti. Geçmiş çekilişlere de bakarsak önümüzdeki haftaların kuponlarından da büyük ikramiye çıkmama olasılığı yüksek. İşte 27 Temmuz Süper Loto sonuçları ve kupon kontrolü için haftanın numaraları ile ikramiye dağılımı...

Süper Loto sonuçları 27 Temmuz: Kumbara dolmaya devam ediyor!

Temmuz ayının son Süper Loto sonuçları dün gece 21.15 yapılan çekiliş ile belli oldu. Numara çekilişini de MPİ'nin Süper Loto sonuçları sayısal veriler açıklaması takip etti. Buna göre 27 Temmuz Süper Loto sonuçlarından büyük ikramiye kazanan çıkmadı. 3. kez devir gerçekleşmesi ile büyük ikramiye kumbarasında 4.9 milyon TL birikti.

Önümüzdeki hafta son büyük ikramiyeden sonra 4. çekiliş olacak ki büyük ikramiye miktarının 6 milyonu geçmesi beklenebilir. Yani sıradaki Süper Loto sonuçları merakla beklenecek. Tabii ondan önce işte haftanın Süper Loto sonuçları, noter huzurunda çekilen numaralar ve ikramiye dağılımı...

Haftanın numaraları: 2, 3, 7, 8, 19, 27

Süper Loto çekilişinde çıkan sayılardan altı tanesi de tutturan olmadığı için 4 milyon 943 bin 942 lira yetmiş bir kuruş olan büyük ikramiye haftaya devir etti.
27 Temmuz Süper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı ise şöyle; 5 bilen 68 kişi 8 bin 264 lira altmış beşer kuruş, 4 bilen 4 bin 596 kişi 132'şer lira, 3 bilen 83 bin 68 kişi ise 12 lira elli beşer kuruş alacaklar.

SÜPER LOTO'DA NEDEN ÇOK DEVİR OLUYOR?

Özellikle 2017 yılında TEmmuz ayının sonuna geldiğimiz halde Süper Loto'da ancak 3 kere büyük ikramiye verildi. 9'dan kısa devir serisi olmadı. Peki Süper Loto'da neden bu kadar çok devir oluyor ve ikramiye miktarları uçuk rakamlara ulaşıyor?

Milli Piynago'nun düzenlediği şans oyunları içinde büyük ikramiye tutturmanın en zor olduğu oyun Süper Loto. Bu oyunda büyük ikramiye alabilmeniz için 54 numaranın içinden belirlenen 6 rakamı doğru tahmin etmeniz gerekiyor. Bu da 25 milyon 827 bin 165'te 1 olasılık demek. Diğer şans oyunlarının hiç birinde bu kadar zor bir olasılık yok. Hatta gene altı bilinmesi gereken ama bu tahminin 49 rakam içindewn yapılması gereken Sayısal Loto'da ikramiye olasılığı Süper Loto'nunkinden 11 Milyon daha az.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler