HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 31 Ağustos: Süper Loto 17 milyon lira devir etti! (Süper Loto sonucu)

Süper Loto yine devir etti. Haftanın heyecanla beklenen Süper Loto çekilişi dün akşam Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirildi. 515. haftasında Süper Loto'da altı bilen yine olmadı. 31 Ağustos 2017 tarihli Süper Loto çekilişinde devir eden ikramiye miktarı 17 milyon lirayı aştı. Peki Süper Loto'da hangi sayılar çıktı? İşte Süper Loto sonuçları, Süper Loto haftanın sayıları...

Süper Loto sonuçları 31 Ağustos: Süper Loto 17 milyon lira devir etti! (Süper Loto sonucu)

Süper Loto dün akşam çekildi ve sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto 515. hafta çekilişinde altı bilen yine olmadı. Süper Loto bu sene içerisinde yapılan çekilişlerin hiçbirinde devirsiz ikramiye vermedi. Türkiye'de çekilen şans oyunları içinde bir kişiye verilen en büyük ikramiye olan 37 milyon lira bir Süper Loto çekilişinde çıktı.

Milli Piyango İdaresi tarafından dün akşam canlı yayında gerçekleştirilen bu haftanın Süper Loto çekilişinde devir eden ikramiye miktarı ise 17 milyon lirayı aşmış durumda. Gelecek hafta yapılacak Süper Loto çekilişinde büyük ikramiyenin 20 milyon lirayı aşacağı tahmin ediliyor. Peki dün akşam yapılan Süper Loto çekilişinde kimsenin hepsini tahmin edemediği altı sayı hangileri? İşte Süper Loto sonuçları, haftanın kazandıran numaraları ile ikramiye miktarları...

SÜPER LOTO SONUÇLARI 31 AĞUSTOS

Süper Loto 515. haftasında çıkan sayılar; 4, 9, 26, 30, 37, 50 olarak belirlendi.

Süper Loto çekilişinde altı bilen olmayınca 17 milyon 384 bin 871 lira doksan sekiz kuruş ikramiye haftaya devir etti.

Süper Loto çekilişinde 17 milyon lirayı bir sayı ile kaçıran yani beş bilen 79 kişi 12 bin 114 lira seksen kuruş ikramiye ile teselli oldular. 4 bilen 5 bin 254 kişi 195 lira seksen beşer kuruş, 3 bilen 113 bin 296 kişi ise 15 lira altmış beşer kuruş ikramiye alacak.

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda şans oyunları içinde bir tek Süper Loto'da devir sınırı yoktur. Yani Süper Loto'da altı bilene kadar çekiliş yapılmaya devam eder ve bilinmediği her hafta büyük ikramiye devir eder.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler