HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 5 Ekim: Kupon sorgulama için tıklayın!

Süper Loto sonuçları devretmeye devam ediyor! 520. hafta çekiliş sonuçları saat 21.15'teki canlı çekiliş ile birlikte belli olmaya başladı. İlk olarak 6 bilenler ve 5 bilenler şanslı rakamlarla ortaya çıktı ve ardından da detaylı ikramiye dağılımları ile Süper Loto sonuçları tüm ayrıntılarıyla ortaya çıkmış olacak. Haberimizden 5 Ekim Süper Loto sonuçları hakkında merak ettiklerinizi bulabilir, kupon sorgulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Süper Loto sonuçları 5 Ekim: Kupon sorgulama için tıklayın!

Süper Loto sonuçları klasikleşmiş devir devrine devam ediyor! 3 hafta önce Süper Loto, rekor ikramiyelerinden bir tanesini vererek sil baştan başlamıştı. Fakat Süper Loto oyununda 2 haftadır yeni bir devir süreci başladı ve büyük ikramiye rakamı şimdiden 3 milyon 388 bin TL'ye ulaşmış durumda. Büyük bir ihtimal bu akşam için yaklaşık 5 - 6 milyon liralık büyük ikramiye 6 bilenleri bekliyor olacak. Haberimizden Süper Loto sonuçları hakkında tüm detayları öğrenebilir, şanslı rakamlar ile kupon üzerindeki rakamları karşılaştırarak kupon sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İşte Süper Loto sonuçları ile ortaya çıkan şanslı rakamlar: 11 18 29 40 46 52

SÜPER LOTO SONUÇLARI 5 EKİM: SÜPER LOTO DEVİRDEN ÇIKAMIYOR!

Süper Loto sonuçları yine devretti! 6 bilen kişi çıkmadı, 5 milyon 394 bin TL'lik ikramiye haftaya devretti. 5 bilen kişi sayısı 5, ikramiye tutarı 11 bin 363 TL oldu. 4 bilenler 203 TL ve son olarak 3 bilenler 16 TL'lik amorti ikramiyesi kazandılar. Böylece 5 milyon TL'lik büyük ikramiye, haftaya devretmiş oldu. Haftaya yaklaşık 9-10 milyon TL'lik büyük ikramiye hedefleniyor.

Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler