HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 9 Kasım 2017: Süper Loto bu hafta ne kadar ikramiye veriyor?

Süper Loto sonuçları heyecanla bekleniyor. Milli Piyango İdaresi tarafından her perşembe akşamı düzenlenen Süper Loto oynamak için süre azalıyor. Akşam yapılacak Süper Loto çekiliş, canlı olarak yayınlanacak ve 525. haftanın şanslı sayıları belirlenecek. Her hafta yaklaşık 1,7 milyon lira dağıtan Süper Loto'da bu hafta altı bilen olacak mı? Süper Loto saat kaçta çekilecek? Süper Loto sonuçları ve kupon sorgulama sayfası haberimizde.

Süper Loto sonuçları 9 Kasım 2017: Süper Loto bu hafta ne kadar ikramiye veriyor?

Süper Loto sonuçları bu akşam yapılacak canlı çekilişle belli olacak. Milli Piyango İdaresi tarafından her perşembe akşamı düzenlenen Süper Loto çekilişi büyük ikramiyeler dağıtmaya devam ediyor. Bu sene devir etmeden ikramiye vermeyen Süper Loto, geçen hafta tahminleri şaşırttı ve Bodrum'dan bir talihli altı bilerek tek başına büyük ikramiyenin sahibi oldu. Süper Loto, her hafta ikramiye miktarı değişiyor fakat yaklaşık olarak 1.7 milyon lirayı buluyor. Geçen haftadan devreden ikramiye olmayan 9 Kasım Süper Loto çekilişinde bu hafta altı bilen 1,7 milyon liralık ikramiyeyi kazanacak.

Süper Loto çekilişi, diğer şans oyunlarında olduğu gibi Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat'ta bulunan genel müdürlük binasında saat 21.15'te yapılacak canlı yayınla gerçekleştirilecek. Bu canlı yayını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak online olarak izleyebilirsiniz. Süper Loto sonuçları ve kupon sorgulamak isterseniz yine haberimizde bulunan bağlantıya tıklayarak yapabilirsiniz. İşte geçen haftanın Süper Loto sonuçları, kupon sorgulama ve Süper Loto çekilişi canlı yayın bağlantısı...

Süper Loto çekilişi canlı izlemek için tıklayınız (9 Kasım Perşembe 21.15)

SÜPER LOTO SONUÇLARI 2 KASIM

Süper Loto 524. haftanın kazandıran numaraları; 4, 15, 26, 34, 35, 36 olarak belirlendi.

Süper Loto çekilişinde bu altı sayıyı doğru tahmin eden bir kişi bir milyon 647 bin 77 lira 85 kuruş olan büyük ikramiyeyi kazandı. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamaya göre Süper Loto talihlisinin kuponunu Muğla'nın Bodrum ilçesindenki bir bayiden yatırıldığı öğrenildi.

SÜper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı ise şöyle; 5 bilen 68 kişi 7 bin 538 lira onar kuruş, 4 bilen 4 bin 63 kişi 135 lira doksanar kuruş, 3 bilen 73 bin 231 kişi 12 lira doksan beşer kuruş ikramiye alacaklar.

Süper Loto sonuçları ve kupon sorgulamak için tıklayınız

GEÇEN HAFTANIN TALİHLİSİ BODRUM'DA ARANIYOR!

Bodrum'da Süper Loto oynayan ve şanslı rakamları tutturan talihlinin Gül Şans Oyunları Bayisi'nde kupon doldurduğu öğrenildi. Milli Piyango tarafından açıklanan 2 Kasım Süper Loto sonuçlarına göre büyük ikramiye 1 milyon 647 bin lira olarak belirlendi. Büyük ikramiye, kuponunu Bodrum'dan 'sen seç' şeklinde oynayan bir kişinin oldu. Bodrum Çarşı Mahallesi Türkkuyusu Caddesi'nde Gül Şans Oyunları Bayisi'ndeki 48300074 numaralı

makinadan büyük ikramiyeyi kazanan kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Bayinin sahibi evli ve 2 çocuk babası Caner Gün (66), "Biz Bodrum'un ilk bayiyiz. 20 yıl önce açmıştık burayı. 20 yıllık bayilik süresince ilk defa Süper Loto büyük ikramiyesi bizim buradan çıktı. Biletin ne zaman satıldığı belli değil. Biz de talihliyi merak ediyoruz. İnşallah ihtiyacı olan birisine çıkmıştır ve hayırlısı ile kullanır" dedi.

2 Kasım 2017 tarihinde MPİ tarafından düzenlenen çekiliş ile 4, 15, 26, 34, 35, 36 rakamlarını tutturan ve kuponunu 'sen seç' şeklinde tam kupon olarak Bodrum'dan alan kişi, 1 milyon 647 bin Türk Lirası'nın sahibi oldu.

SÜPER LOTO NEDİR, NASIL OYNANIR?

Süper Loto tüm dünyada oynanan ve çok tutulan bir talih oyunudur. Süper Loto 6/54 ülkemizde 2007 yılından itibaren oynatılmaya başlanmıştır. Türkiye’de Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenirve yetkilendirilmiş Süper Loto bayileri tarafından satışı gerçekleştirilir. Çok beğenilen bir oyun olduğundan, her işlek caddede bir Süper Loto bayisi bulmanız mümkündür.

Süper Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir. Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1'den 54'e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir. Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler