HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto talihlisi Kırıkkale'’den çıktı

Süper Loto 308. hafta çekilişinde 6 bilerek büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin Kırıkkale merkezden olduğunun açıklanması üzerine kentte büyük bir merak oluştu.

KIRIKKALE (İHA) - Süper Loto çekişinde 308. haftanın kazandıran numaraları "11, 18, 19, 24, 44 ve 45" olarak belirlendi. Çekilişte 6 bilen bir kişi, 1 milyon 153 bin 105 lira 95 kuruş ikramiye kazandı.

Süper Loto talihlisinin, kuponu Kırıkkale Merkez Gürler Mahallesi'ndeki bir bayiden oynadığı belirlendi. Talihlinin henüz ortaya çıkmadığını söyleyen bayi sahibi Mehmet Gülbitti, “Bu bayimizin ikinci büyük ikramiyesi, 1 milyon 153 bin 105 lira 95 kuruş. Şans dağıtmaya devam ediyoruz. Zaman zaman 5 bilen müşterilerimiz oluyor ama böyle büyük bir ikramiye ikinci kez kazanılıyor. Şu anda talihlimiz henüz bilinmiyor. Gelmesini bekliyoruz. Talihliden ufak da olsa çam sakızı çoban armağanı bırakmasını bekliyoruz” diye konuştu. Kuponun oynandığı bayi önünde bekleyen mahalle sakinleri ise büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin kim olduğunu merak ediyor. Bir mahalle sakini, “Bilseydim ben de oynardım” diyerek büyük ikramiyenin kendisine çıkması halinde işi bırakıp deniz kenarlarında tatil yapmayı düşündüğünü söyledi. Şanslı bayinin önünde bekleyen bir başka vatandaş ise, “İkramiye bana çıksaydı Kırıkkale’yi terk ederdim. İzmir’'e yerleşir, hayatımı yaşardım. Çıkan paranın bir kısmını ihtiyacı olanlara dağıtırdım ama babama vermezdim” dedi.

En Çok Aranan Haberler