HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şüpheli araç patlatıldı

İzmir Adliyesi'ndeki terör saldırısında patlatılan bomba yüklü aracın 30 metre yakınında bir bombalı araç daha bulunduğu iddia edildi. Araç bomba imha uzmanları tarafından patlatıldı

Şüpheli araç patlatıldı

İzmir Adliyesi’ne yönelik bomba araçla saldırının ardından İzmir genelinde operasyonlar ve denetimler başladı, kentin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturuldu. İzmir Baro Başkanı'nın verdiği bilgilere göre aynı dakikalarda adliye içinde de hareketli anlar yaşandı. Teröristlerin bombalı araçla dikkat çekip adliye içinde saldırı planlanmış olduğu ihtimali konuşuluyor.

İzmir Adliyesi’ndeki saldırı sırasında bina içinde bulunan bir savcı dehşet anlarını anlattı. Savcı, önce bombalı aracın patlatıldığını, ardından ise çatışma çıktığını belirterek, "Çatışma 3-4 dakika sürdü. Teröristler öldürüldü” dedi.

Savcı, “İki terörist adliyenin polis giriş noktasının bulunduğu bölüme geliyor. Önce kendileri araçtan çıkıyor, ardından bombalı aracı patlatıyorlar. Sonra da kalaşnikof silahlarla etrafı tarıyorlar. Orada çatışma çıkıyor. Çatışma 3-4 dakika sürdü. Teröristler öldürüldü” dedi.

Savcı, şehit ya da sivil ölüm noktasında bir bilgilerinin olmadığını kaydetti. “Tehdit geliyor muydu?” sorusu üzerine ise, “Her zaman oluyor” diye yanıt verdi.

İşte patlamanın yaşandığı yer:


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler