HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suriyeli kadınlara fuhuş yaptıranlara yılbaşı operasyonu!

Hatay'da Yılbaşı gecesi Suriyeli kadınlara fuhuş yaptıran çeteye Jandarma tarafından ‘Mutlu Noeller' operasyonu düzenlendi.

Aralarında pansiyon ve otel müdürlerinin bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı, Suriyeli kadınlar ise sınırda bulunan çadırlara bırakıldılar.

Edinilen bilgilere göre, Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı'na Suriyeli kadınlara Yılbaşı gecesi fuhuş yaptırılacağı bilgisi geldi.Bu ihbarı değerlendiren Jandarma, Gülcihan ve Madenli Mahallelerinde Suriye uyruklu bayanlara fuhuş yaptırıparacılık ve yer temin eden G.A., C.U., Z.T., R.A. isimli şahıslar ile aralarında pansiyon ve otel müdürlerinin bulunduğu 15 kişiye ‘Mutlu Noeller' operasyonu düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan G.A., C.U., Z.T., R.A. sevk edildikleri Cumhuriyet savcılığı tarafındanalınan ifadelerinin ardından tutuklanıp İskenderun M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler. Pansiyon ve otel müdürleri ise alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Suriyeli kadınlar, Yayladağı Sınır Kapısı'nda bulunan çadırlara bırakıldılar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler