HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suruç'ta yaralanan Mert Cömert'in son konuşmaları

Şanlıurfa Suruç saldırısında yaralanan Mert Cömert'in yola çıkmadan önce Facebook'ta bir yakınıyla yaptığı konuşmalar ortaya çıktı.

Suruç'ta yaralanan Mert Cömert'in son konuşmaları

Mert Cömert'in son konuşması olduğu iddia edilen paylaşımlarda Cömert'in "Karadeniz'in asi çocuğu Kobani'de şehit düştü dersiniz" dediği görülüyor.

Suruç İlçesi’nde intihar saldırısında yaralanan Mert Cömert’in arkadaşı sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendisiyle yaptığı son görüşmeyi paylaştı. Cömert, son görüşmesinde arkadaşına ’Ölmezsek iyidir, ölürsek artık bizi unutmazsın abi devamlı paylaşım yaparsın hakkımızda’ yazması dikkat çekti.

Facebook üzerinden paylaşılan mesajlarda, arkadaşı "İçime doğmuşcasına gitme diye takılmıştım" dedi. Mert Cömert ise "Güzel bir şey yapıyorum da abi çok ta anlamlı ama bizimkilere Samsun’da kalıcam yalanını uydurdum yakalanmazsak iyidir. Orada Karadenizimizi iyi bir şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Bana bir şey olursa bu işin peşini bırakma" diye yanıtladı.

Mert Cömert'in arkadaşı "Postu deldirme sakın dikkat et" uyarısı üzerine Mert Cömert "Ölmezsek iyidir ölürsek artık bizi unutmazsın abi devamlı paylaşım yaparsın hakkımızda" yazdı.

Bu arada arkadaşı, sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımlarının bazı internet siteleri tarafından çarpıtıldığını iddia ederek tepki gösterdi. Yaralı Mert Cömert’in tedavisinin Şanlıurfa’da devam ettiği belirtildi.

İşte Suruç'taki patlamada yaralanan Mert Cömert'in yola çıkmadan önceki sözleri:


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler