HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Survivor 2017'nin 74.yeni bölümünde şaşırtıcı olaylar yaşanacak...

Survivor 2017 yeni bölümde 'Ceza Oyunu' akşamı yaşanacak. Survivor 2017'nin 74. Bölüm fragmanında görüldüğü kadarıyla, ünlüler ile gönüllüler takımı ceza oyunu oynayacaklar. Ceza oyunlarındaki durum şu an 1-1. Bu akşamki ceza oyununun yansıra kulislerde Sabriye'nin adaya veda etmesini isteyenler olduğu dedikodusu var. Bu akşamki ceza oyununa sürprizler damga vurabilir.

Survivor 2017'nin 74.yeni bölümünde şaşırtıcı olaylar yaşanacak...

Bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak olan Survivor 2017 74. Bölümü, öncekiğ bölümlere nazaran daha gergin bir bölüm olması bekleniyor. Bu akşamın gündemi, bölümün de ana teması olan 'Ceza Oyunu' olarak planlanmış, ancak kulislerden yükselen seslere göre, bazı sürprizler de ekranlara yansıyacak. Özellikle Anıl ve Berna'nın hararetli dialogu ve Anıl'ın Berna'ya soğuk tavırları dikkat çekiyor

Ancak, adada, Anıl'ın bu durumu uzatmayacağı ve 74. Bölüm itibariyle Anıl ve Berna'nın daha olumlu bir diyalog kuracağı şimdilik bu bölümle ilgili küçük bir ipucu. Bir başka dedikodulara göre, ilerleyen bölümlerde bazı isimlerin adadan ayrılması için oyuncular arasında işbirlikleri olabilir. Bu isimlerden bir tanesi ise geçtiğimiz bölüm elenme ekibinde ismi geçen Sabriye.

Ceza turunun ilk mücadelesini kim kazandı?

İlk tur mücadelesini Gökhan kazandı. Ceza turunun ilk mücadelesi, Furkan ve Gökhan arasında gerçekleşti. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümün ilk maçı da yayınlandı. Furkan’ın iyi başladığı ve Gökhan'ın zor başladığı görülüyor. Gökhan geç de olsa atış alanına geldi. Bu sırada atışta zorlanan Furkan ve Gökhan arasında durum eşitlendi ve 2 isabetli atış yapan Gökhan ilk oyunu kazanan taraf oldu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler