HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taksim Metro'suna biber gazı attılar

Taksim metrosuna atılan biber gazı nedeniyle içerde bulunan yolcular zor dakikalar geçiriyor

Taksim Metro'suna  biber gazı attılar

Taksim'e metro ulaşımı durduruldu

Gezi Parkı'nda ağaç kesilmesin diye günlerdir nöbet tutanlara polis ikinci kez şafak vakti biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Öğlen saatinde ise Taksim adeta savaş alanına döndü. Polislerin müdahalesi sonucu; haberleri takip eden gazeteciler, direksiyon başındaki şoförler, İstanbul'a tatile gelen turistler, halk otobüsündeki yolcular, simitçiler, su satan çocuklar ve yolda yürüyen bütün vatandaşlar biber gazından etkilendi.

[

****](https://www.mynet.com/taksim-metrosuna-biber-gazi-attilar-110100699656#yorum)

[

](https://www.mynet.com/taksim-gezi-parkinda-sirri-onder-yaralandi-110100699645)

[

](https://www.mynet.com/gaza-ihtiyaclari-var-demek-110100699611)

[

](https://www.mynet.com/iste-gezi-parkini-kurtaracak-rapor-110100699595)

[

****](http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/polis-gezide-mudahale-etti-ikinci-safak-baskini/11934/1649061/)

[**

**](https://www.mynet.com/unlu-muzisyen-taksimde-yaralandi-25156-mymagazin)

[**

**](https://www.mynet.com/taksim-gezi-parkindaki-siddete-kinama-110100699641)

Durum öyle bir hal aldı ki, Taksim metrosunu kullanan İstanbullular yerin altında mahsur kaldı. Telefonları metroda çekenler yaşadıklarını ve resimlerini sosyal medyada paylaştı. Olaylara "3G çekmiyor, metroda sıkıştırıldık.İnsanlar çok kötü. Nefes alamayan öldü sandığımız ardakaşlar var" diye isyan edenler oldu.Kimileri ise Taksim seferlerinin iptal edildiğini, Osmanbey'den sonra metronun çalışmadığını paylaştı.

Saat 14.25 itibariyle Taksim - Kabataş Funiküler hattı ile metro, Şişhane ve Taksim seferleri iptal edildi. Taksim metrosu şuanda Osmanbey Hacıosman arasında çalışıyor.

Haber Etiketleri:

**<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
border:none windowtext 1.0pt;mso-border-alt:none windowtext 0cm;padding:0cm">Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,

**

**

**

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler