HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tartışılan program Sex Box başladı

Tartışmalara neden olan Sex Box adlı program ABD'de başladı. Çiftlerin sahnede seks yapacağı Sex Box adlı programın yayından kaldırılması için binlerce imza toplandı.

Tartışılan program Sex Box başladı

Sex Box adlı program henüz başlamadan büyük tartışmalara neden oldu. İlişki terapisi programı olan Sex Box, formatı nedeniyle yoğun tepki çekiyor. sahnede bulunan ve üzerinde Sex Box yazan bir odaya girecek çiftlerin burada seks yapacağı program, yapılan itirazlara rağmen, bu akşam yerel saatle 22.00'da yayınlanacak. Sex Box programının yayınlanmasının ardından izleyicilerin nasıl tepki vereceği ise merak konusu...

Daha önce İngiltere'de yayınlanan ve tepki toplayan Sex Box adlı ilişki terrapisi programında çiftler, sahnede penceresi olmayan küçük bir kutuya girerek seks yapacaklar. Çiftlerin cinsel ilişkiye gireceği sırada stüdyoda bulunanlar çiftlerin Sex Box adlı odadan çıkmalarını bekleyecekler.

Eleştiri yağmuruna tutulan yarışmanın iptal edilmesi için 38 bin kişinin imza verdiği ifade edilirken, kanal, programın bugün yerel saatle 22.00’de başlayacağını duyurdu.

‘Sex Box’un İngiltere versiyonunda üç terapist bir çiftle buluşup, ilişkilerindeki sorunları inceliyor. Katılımcılarla konuşan terapistlerden Chris Donaghue, bir süre sonra çifte, “Seks kutusuna girmeye hazır mısınız?” sorusunu soruyor. Programda herhangi bir çıplaklık bulunmazken, çiftlerin kıyafetleri kutu çıkışı sahne görevlileri tarafından kontrol ediliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler