HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tatilcilere sahilde yunus sürprizi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde su sporları merkezi sahilinde yüzen yunus, tatilcilere unutulmaz dakikalar yaşattı. Yunusu haber alan çok sayıda turist plaja akın etti.

Marmaris Uzunyalı sahilinde güneşlenen yerli ve yabancı turistler, su sporları merkezinin sahilden 20 metre açığındaki şamandıra yanında bir balığın hareketsiz durduğunu fark ederek yardım istedi.

Botla balığın yanına giden su sporları görevlileri suya atlayarak yunusu kontrol etti. Balığın herhangi bir yarası olmadığını anlayan görevliler, yunusla bir süre yüzerek vakit geçirdi.

Sahilde yunus balığının yüzdüğünü gören yerli ve yabancı turistler ise can yeleklerini takarak yunusun yanına gitti. Sevimli yunusu okşayıp severek kısa bir süre onunla yüzen turistler bu unutulmaz dakikaları fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi.

Yunus balığı ile yüzen su sporları görevlisi Mehmet Tunç, yaşadığı heyecanlı dakikaları şu sözlerle anlattı:

"İki arkadaşlara Yunus takıldığını söyleyip yardım istedi. Biz de botla gittik. Yunus'u yaralı sandık ama balık vakit geçirmek için gelmişti. Daha önce de buraya gelmişti yetkililere haber verdik. Yunus'un burada bir şeye aşık olduğunu söylediler, bu yüzden buraya geliyor sanırım. Biz de suya atladık, yüzdük beraber, bizden hiç kaçmadı, sanki evcilleştirilmiş gibi. Bir süre burada vakit geçirdikten sonra gözden kayboldu”

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler