HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tavas'ta Türk bayrağı ayıbı

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde, çöp konteynerine atılmış Türk bayrakları bulundu.

Tavas'ta Türk bayrağı ayıbı

Sosyal medyada paylaşılan bu olay, büyük tepki çekerken, bayrakları atan kişinin tespiti için güvenlik kamerası kayıtları belediye tarafından incelemeye alınırken, savcılık soruşturma başlattı.

Bugün sabah saatlerinde Samanlık Mahallesi'nde çöpleri toplayan belediye temizlik işçileri bir çöp konteynerine atılmış dört Türk bayrağı buldu. Çöpteki bayrakları alan temizlik işçileri, daha sonra konteyneri boşalttı. Bayrakların çöpte bulunma anı bir vatandaş tarafından fotoğraflanıp, Facebook'ta paylaşıldı. Bayrakların çöpe atılmış olması tepkilere neden oldu. Pek çok kişi paylaşımın altına yaptığı yorumlarda sorumluların bulunup cezalandırılmasını istedi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Ak Partili Veli Akyol, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Belediye Başkanı Akyol, "Bayrakları bulan temizlik işçisi arkadaşlarla konuştuk. Bayrakları tutanakla teslim aldık. Tavas'ta böyle olaylara izin vermemiz mümkün değil, müsaade etmeyiz. Çöp konteynerinin çevresindeki güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. Bayrakları çöpe atanları tespit edeceğiz. Umarız ki kasıt yoktur" dedi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler