HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TBMM Başkanı Cemil Çiçek: Meclis'e gelen fezleke yok

Türkiye, 2 gündür süren yolsuzluk ve rüşvet operasyonu çerçevesinde adı geçen dört bakan hakkında, fezleke hazırlandığı iddialarını konuşuyor.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek: Meclis'e gelen fezleke yok

ANKARA (ANKA) - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili 4 bakan hakkında fezleke hazırlandığı iddialarına ilişkin, "Şu an itibariyle Meclis Başkanlığı'nda herhangi bir şey yok" dedi.

Çiçek, Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Bakanlarla ilgili fezleke gelip gelmediğine" ilişkin sorulara Çiçek, şu yanıt verdi:

"995 dosya var. Bakanlık ve başbakanlık üzerinden bize gelmiş. Ne öyle gelen var ne de sizin dediğiniz gibi. Şu an itibariyle Meclis Başkanlığı'nda herhangi bir şey yok. Yarın ne olur, daha sonra ne olur, onu bilmiyorum. Çünkü dosyanın içeriğini bilmiyorum, zaten bilmemem gerekiyor. Türkiye'deki yanlışlık burada. Bir taraftan 'hazırlık soruşturması gizlidir' diyoruz, diğer taraftan gizli soruşturmayla ilgili aleni cevaplar isteniyor. Ben neyi biliyorum ki neyi söyleyeceğim. Üstelik de bilmemem gerekiyor, kanun böyle söylüyor. Hukuk böyle söylüyor. Soruşturma gizlidir."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler