HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TBMM Başkanı: Türkiye bir büyük oyuncusunu daha kaybetmiştir

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, sanatçı Zeki Alasya'nın vefatı nedeniyle yayımladığı mesajda, "Türkiye bir büyük oyuncusunu daha kaybetmiştir" dedi.

ANKARA (ANKA)- Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, sanatçı Zeki Alasya'nın vefatı nedeniyle yayımladığı başsağlığı mesajında şöyle dedi:

"Türk tiyatro, sinema ve televizyon dünyasının değerli oyuncularından Zeki Alasya'nın bu sabah vefat ettiği haberini almaktan büyük üzüntü duydum. Türkiye bir büyük oyuncusunu daha kaybetmiştir.

Hafızamızda geniş bir yere sahip olan, televizyon öncesi kuşak sanatçılarından olan Zeki Alasya, 50 yılı aşkın oyunculuk hayatında her zaman örnek bir kişi olmuştur. Canlandırdığı karakterlerle, seyircisiyle çok yakın bir iletişim kurmuştur.

Oyunlarında ve filmlerinde sıklıkla toplumsal konuları işleyen değerli sanatçımızı her zaman özlemle anacağız. Genç sanatçıların örnek alması gereken bir oyuncu olan Zeki Alasya'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Türk sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler