HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TBMM olağanüstü toplantısı canlı izle: Meclis'te olağanüstü oturum!

Türkiye Büyük Millet Meclisi, daha önce de açıklandığı gibi Kuzey Irak Referandumu ile ilgili olağanüstü toplandı ve Suriye ve Kuzey Irak'a asker gönderme yetkisi veren tezkerenin süresinin uzatılması görüşmeye başladı. Haberimizden, TBMM olağanüstü toplantısını canlı izleyebilir, Milletvekillerinin meclis konuşmalarına canlı tanıklık edebilirsiniz.

TBMM olağanüstü toplantısı canlı izle: Meclis'te olağanüstü oturum!

1 haftadır konuşulan TBMM olağanüstü toplantısı devam ediyor, milletvekilleri konuşmalarını sürdürüyorlar. 25 Eylül 2017'de gerçekleşmesi planlanan Kuzey Irak referandumu ile ilgili TBMM, olağanüstü toplanma kararı almıştı ve meclisten bir tezkere çıkacağı ortaya çıkmıştı. TBMM olağanüstü toplantısını, TBMM başkanı İsmail Kahraman yönetiyor ve bu oturumu Recep Tayyip Erdoğan da meclisten takip ediyor.

Bir diğer önemli detay ise; tüm partiler hemen hemen 'tam kadro' meclis oturumlarına katılırken CHP, MHP tezkereye destekliyor, HDP ise tezkerenin karşısında duruyor. HDP 'savaş tezkeresi' olarak nitelendirdiği tezkereyi desteklemeyeceğini belirtmişti.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay da tezkereyi desteklediklerini belirterek, “Cumartesi günü MHP olarak tam kadro Genel Kurul’da yer alacağız. Referanduma karşı duruşumuzu, Meclis’in iradesini tüm dünyaya duyuracağız” dedi.

TBMM OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI CANLI: MECLİSTE TARİHİ KARARLARDAN BİR TANESİ...

Çeşitli ajanslar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki oturumu canlı olarak yayınlıyor. Zira, TRT 1'in TBMM TV yayınlarından da televizyondan bu önemli olağanüstü oturumu takip edebilirsiniz.

SURİYE SINIRINA TANK TAKVİYESİ VAR

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye sınırındaki birliklere takviye olarak gönderdiği araçlardan 2’si Hassa 8’i Reyhanlı ilçesine gönderildi.

TSK çeşitli birliklerinden karayolu ile 2‘si Hassa, 8’i Reyhanlı ilçesine olmak üzere 10 tank polisin güvenlik önlemleri altında Cilvegözü Sınır Kapısı’na sevk edildi.

Tankların takviye olarak Suriye sınırındaki askeri birliklere gönderildiği belirtildi. Askeri araç sevkiyatının devam etmesi bekleniyor.

Diğer detayları aşağıdaki bağlantımızdan takip edebilirsiniz.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler