HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TBMM’de kalabalığın üzerine drone düştü: 7 yaralı

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında TBMM'de gerçekleştirilen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada kalabalığın üzerine drone düştü. Erdoğan'ın konuşmasını takip eden 7 kişi, hafif şekilde yaralandı. TBMM önünde hazır bekletilen sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulundu. 2 kişi ambulansla tedavi edilmek üzere Hacettepe Üniversitesi Hastanesine götürülürken, 4 kişi de ayakta tedavi edildi.

Türkiye Büyük Millet Mecilisi'nde (TBMM) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada kalabalığın üzerine drone düştü. Olayda 7 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de düzenlenen 15 Temmuz töreninde konuştu. Erdoğan'nın konuşması sırasında "Drone" düştüğü bilgisi geldi. Drone düşmesi sonucunda 7 kişinin yaralandığı sağlık ekiplerinin müdahalesi ile yaralıların sedye ile ambulansa götürüldüğü yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. "Drone" düşmesi üzerine olay yerine sağlıkçıları yönlendiren Erdoğan, "Orada bir sıkıntı var mı şu anda herhangi bir şey. Yok hamd olsun. Bazen dronlar da düşüyor demek ki" dedi.


En Çok Aranan Haberler