HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TCDD Daire Başkanı tutuklandı

'İmbat dalgası' olarak adlandırılan Liman işletmelerine yönelik yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınıp adliyeye sevkedilen TCDD Limanlar Daire Başkanı M.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

TCDD Daire Başkanı tutuklandı

İzmir merkezli operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunduğu ileri sürülen ve dün polise teslim olan TCDD Limanlar Daire Başkanı M.Y., mahkemece tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 27 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 23'ü sorgularının ardından adliyeye sevk edilmişti. Bu kişilerden 14'ü tutuklanarak cezaevine konulurken, 10 zanlının ise arandığı bildirilmişti.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın bacanağı ve operasyon kapsamında arananlar arasında olduğu öne sürülen C.H. ise teslim olduktan sonra mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.

Yine arananlar arasında olduğu iddia edilen TCDD Limanlar Daire Başkanı M.Y. de dün avukatıyla Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim olmuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler