HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tekneden düşen turisti, sahil güvenlik kurtardı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, dalış yapmak için açıldığı teknede düşerek yaralanan İngiliz turist Peter Anthony Fawcett Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Tekneden düşen turisti, sahil güvenlik kurtardı

/BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, dalış yapmak için açıldığı teknede düşerek yaralanan İngiliz turist Peter Anthony Fawcett, Bodrum Deniz Kurtarma ve Sahil Güvenlik 101 Bot ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Turistin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İngiltere'den Bodrum'a tatile gelen dalış tutkunu turist Peter Anthony Fawcett (58), öğle saatlerinde dalış yapmak için arkadaş grupları ile günlük dalış turu düzenleyen tekneyle denize açıldı. Fawcett, teknede dengesini kaybederek düştü ve kalçasını kırdı. Tekne kaptanının durumu bildirmesi üzerine gelen Bodrum Deniz Kurtarma personeli yaralıya ilk müdahaleyi dalış teknesinin içinde yaptı. Kazazedenin durumunu ve deniz şartlarını değerlendiren kurtarma ekibi dönüş yolunda kazazedenin zarar görmemesi için Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yardım istedi. Sahil Güvenlik 101 Nolu Bota alınan İngiliz turist, Belediye Limanı'nda bekleyen 112 Acil yardım ambulansı ile Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk muayene sonrası kalçasında kırık tespit edilen Fawcett ameliyata alındı. Peter Anthony Fawcett'in ameliyat sonrasında sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler