HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teleferikte selfie çektiler, 23 katlı binadan sallandılar

İstanbul Boğazı'nda yapımı süren 3'üncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde selfie (özçekim) yaparak gündeme gelen Pavel Smirnov, Bursa’da teleferik direğine çıkarak şov yaptı.

Teleferikte selfie çektiler, 23 katlı binadan sallandılar

Pavel Smirnov daha sonra Bursa kent merkezindeki 23 katlı binaya çıkarak boşlukta sallandı. Smirnov bu görüntülerini sosyal paylaşım sitesinde paylaştı.

İstanbul'dan Bursa'ya gelen Pavel Smirnov, arkadaşı Haluk Yavuz ile birlikte merkez Yıldırım ilçesindeki Uludağ'a yolcu taşıyan teleferiğe gitti. Otobüsten inerek teleferik güzergahında ilerleyen Smirnov ve Yavuz, kamerayı açarak yaptıklarını kayıt altına aldı. Bursa manzarasını en yüksek noktadan gören ilk istasyondan sonraki beşinci teleferik direğinin yanına gelen iki genç, bir süre dinlendikten sonra teleferik direğine tırmanmaya başladı. İlk olarak Yavuz direğe çıkarken, Pavel Smirnov onu takip etti. Zorlu tırmanışın ardından 30 metre yüksekliğindeki teleferik direğinin en tepe noktasına çıkan, ikili bu anı ölümsüzleştirmek için selfie çekti.

Bursa’nın eşsiz manzarası karşısında hayrete düştüğünü söyleyen Pavel Smirnov, teleferikle ilgili görüntüyü sosyal medyadan paylaştıktan sonra altına şu yorumu yazdı:

“Ben Bursayı ziyaret ettim. Bursa gerçekten ziyaret edilmesi gereken yer Türkiye'de. Aslında benim hedefim ziyaret değildi. Benim hedefim sadece o teleferiğe tırmanmaktı. Ben mükemmel manzara aldım arkadaşımla beraber. Umarım bu videoyu beğenirsiniz.”

ORADAN İNİP DOĞANBEY TOKİ’DE SALLANDI

Teleferikteki macerasına son veren Pavel Smirnov ve arkadaşlarıı, şehir merkezinin en yüksek binaları arasında bulunan Doğanbey TOKİ’lere geldi. Pavel Smirnov ve iki genç arkadaşı 23 katlı TOKİ binalarının çatı katındaki demir korkuluklara tutunarak yaklaşık 50 metreden aşağı sallandı. Gençlerden biri bir eliyle korkuluklara tutunurken, diğer eliyle asker selamı çaktı. Gençler bu anları ise kayıt altına aldı.

Bu arada teleferik işletmesi yetkilileri ise üzerinde tehlike levhası bulunan direğe çıkan iki kişi hakkında her hangi bir şikayette bulunmayacaklarını söylediler.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler