HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEM Otoyolunda Karayolları ekiplerine otomobil çarptı: 5 yaralı

Sakarya TEM Otoyolu Hendek geçişinde, Karayolları ekiplerine otomobil çarpması sonucu 2'si Karayolları görevlisi 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 02.30 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu üzerinde devriye görevinde bulunan Karayolları ekipleri, Hendek geçişinde bir kamyondan düşen brandayı yoldan almak için durdu. Karayolları görevlilerinden araç sürücüsü Murat A. ve diğer görevli Barış K., brandayı alacakları sırada, arkadan gelen Mehmet Y. idaresindeki 81 AU 820 plakalı otomobil, Karayollarına ait 34 BU 5303 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Kamyonet ile otomobil arasında kalan Karayolları görevlileri Murat A., Barış K. veotomobil sürücüsü Mehmet Y. ile, otomobilde bulunan Koray A. ve soyadı öğrenilemeyen Haydar isimli yolcular yaralandı. Kaza sonucu bacaklarının kısmen parçalandığı öğrenilen ve durumları ağır olan Karayolları görevlileri, olay yerine gelen ambulanslarla önce Hendek Devlet Hastanesi'ne, ardından da Toyota Hastanesi'ne kaldırıldı. Karayolları ekiplerine çarpan otomobilin içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Y. ise, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak, diğer yaralılarla birlikte Hendek Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan, Jandarma, Karayolları ve sağlık ekipleri gözden kaçmış olma ihtimaline karşı, kaza sonrası el fenerleriyle, olay yerine dağıldığı düşünülen yaralılara ait kemik parçalarını aradı. Arama sonucunda herhangi bir organ veya kemik parçasına rastlanmazken, kazaylailgili soruşturma başlatıldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler