HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEM'de zincirleme trafik kazası: 3 kişi yaralandı

Ataşehir TEM Otoyolu’nda bir otobüs, bir tanker ve iki TIR aracının karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza nedeniyle Ankara yönüne doğru uzun süre trafik sıkışıklığı yaşandı.

Kaza saat 12.30 sıralarında TEM otoyolu Çamlıca Gişelerine yakın bir mesafede meydana geldi. Ankara istikametine doğru seyir halindeki 34 DJ 7496 plakalı TIR, aniden yol ortasında durdu. Başka TIR aracı yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda duramayınca önünde duran TIR’a çarptı. Arkadan gelen bir yolcu otobüsü TIR’a, daha geriden gelen yakıt yüklü tanker de otobüse çarptı. Çarpma nedeniyle aradaki TIR’ın sürücüsü araç içinde sıkıştı. Sabiha Gökçen Havalimanı’na servis çeken otobüsteki yolcular da araçtanindi.

İhbar üzerine polis ve sağlık görevlileri olay yerine geldi. Araçta sıkışan sürücü sağlık ekipleri tarafından çıkarılıp ambulansla hastaneye götürüldü. Zincirleme kazada hafif şekilde yaralanan diğer 2 kişi de ayakta tedavi edildi. Kazaya karışan bir yolcu, “Öndeki kamyon durunca biz de durduk ama arkadaki araç duramayınca o bize çarptı. Biz de bu kez öndekine çarptık” dedi.

Kaza nedeniyle iki şerit trafiğe kapanınca ulaşım tek şeritten sağlandı. Araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler