HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TEOG 2017 nakil sonuçları bekleniyor: Nakil sonuçları saat kaçta öğrenilebilecek?

TEOG sürecince ilk nakil başvuru haftasının sonuna geliyoruz. Öğrenciler heyecanla ilk nakil sonuçlarını bekliyorlar. Yerleştirme sonuçları heyecanı sonra veliler ile öğrenciler yine bilgisayar, cep telefonu vb. Başına geçip nakil sonuçları kaçta açıklanacak bekleyecekler. Peki MEB'den nakil sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına dair bir bildirim var mı?

TEOG 2017 nakil sonuçları bekleniyor: Nakil sonuçları saat kaçta öğrenilebilecek?

Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında liseye başlayacak olan öğrencilerinden TEOG yerleştirme sonuçlarından memnun olanlar için TEOG süreci sona erdi. Peki ya diğerleri yani istedikleri okula giremeyenler veya tercih listelerinde daha yukarıdaki bir okula girmek için şansını denemek isteyenler...

Bu öğrenciler MEB'in sunduğu nakil başvuru hakkının ilkini bu hafta kullanıyorlar. Nakil başvuru işlemlerini tamamlayan öğrenciler artık nakil sonuçları için sonuç ilan tarihini bekliyorlar. 21 Ağustos Pazartesi günü ilk nakil sonuçları ilan edilecek ama tabii o gün de bir bekleyiş olacak.

NAKİL SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIR?

21 Ağustos Pazartesi günü erken saatlerde öğrenciler ve velililer nakil sonuçları açıklanmış mı diye kontrol etmeye başlayacaklar. MEB sonuçların açıklanması için kesin bir saat vermiyor ama erken saatlerden itibaren TEOG 2017 nakil sonuçları ve yeni boş kontenjanların E-okul'da olması bekleniyor.

TEOG NAKİL SÜRECİNİN SONU

11-14 tarihlerinde ise il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları nakil başvurularını kabul edecek. Bunların sonucu da 15 Eylül'de açıklanacak. Aynı tarihlerde yatılılık başvuruları da alınacak gibi bunun sonuçları 15 Eylül'de yapılacak ve kayıtlar e-pansiyon üzerinden tamamlanacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler