HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Teröristlere 'onurlu' diyen Erdoğan değil de Kılıçdaroğlu olsaydı Melih Gökçek ne yapardı?"

Ahmet Hakan, 'Cenaze törenlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun üzerine üç-beş kurşun daha atılmaz mıydı?' ifadelerini kullandı.

"Teröristlere 'onurlu' diyen Erdoğan değil de Kılıçdaroğlu olsaydı Melih Gökçek ne yapardı?"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "

Teröristler kadar bizler gururlu, onurlu olmazsak onların karşısına dikilmezsek bilesiniz ki bu ülkede büyük bir kırılma olur" ifadesiyle ilgili olarak, "Cümleyi söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan değil de Kemal Kılıçdaroğlu olsa neler olurdu? Melih Gökçek, ertesi sabah bütün Ankara caddelerini “Kemal Kılıçdaroğlu teröristlere onurlu ve gururlu dedidiye donatmaz mıydı?" ifadelerini kullandı. Hakan yazısında Erdoğan'ın “Haksız davasından kendine göre onur ve gurur çıkaran terörist kadar da mı olamayacağız?” demek istediğini de ifade etti.

Hakan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Ne yapmıştı Melih Gökçek?

Şunu yapmıştı:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hangi kesimden, hangi örgütten olduklarına bakmadan her türlü hasta mahkûmu cezaevlerinde ziyaret ettik” şeklindeki açıklamasından...

“Kemal Kılıçdaroğlu PKK’lı teröristleri hapiste ziyaret etmiş! Hadi! Söyletmen, vurun!” diye bir algı operasyonu ve kara propaganda yapmaya başlamıştı.

Hatta bu propagandaya Cumhurbaşkanı Erdoğan da omuz vermişti.

Lütfen iki dakika düşünün:

“Teröristler kadar bizler gururlu, onurlu olmazsak, onların karşısına dikilmezsek bu ülkede büyük bir kırılma olur” cümlesini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan değil de Kemal Kılıçdaroğlu olsa...

Neler olurdu?

*

- Melih Gökçek, ertesi sabah bütün Ankara caddelerini “Kemal Kılıçdaroğlu teröristlere onurlu ve gururlu dedi” diye donatmaz mıydı?

- Cumhurbaşkanı’ndan Başbakan’a, bakanlardan milletvekillerine, iktidar yanlısı gazetelerden iktidar savunucusu köşe yazarlarına herkes tek elden “Teröriste onurlu ve gururlu diyen Kemal” diye yeri göğü inletmezler miydi?

- Şehit cenazelerinde şehit eşleri Kemal Kılıçdaroğlu’na tavır koymaz mıydı?

- Hatta bir-iki çakal, yine cenaze törenlerinde Kemal Bey’in üzerine üç-beş kurşun daha atmaz mıydı?

*

Hiç şüpheniz olmasın:

Bunların hepsi olurdu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler