HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teröristlerin eve tuzakladığı EYP infilak etti: 1 ölü

Nusaybin’in Yenişehir Mahallesi'ndeki evinden eşyalarını çıkaran bir kişi, teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Teröristlerin eve tuzakladığı EYP infilak etti: 1 ölü

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının sürdüğü Yenişehir Mahallesi'ndeki evinden eşyalarını çıkaran bir kişi, teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağının sürdüğü 6 mahalleden biri olan Yenişehir'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, beraberindeki 4 kişi ile birlikte eşyalarını taşımak için evine gelen Mehmet Sait Malak (48), teröristlerin eşyaların arasına tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu hayatını kaybetti. 6 çocuk babası Malak'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Malak'ın, Suriye'deki iç savaştan kaçarak, Nusaybin'e yerleştiği ve bir süre önce Türk vatandaşlığına geçtiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, eve gelen diğer 4 kişiyi, ifadelerine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler