HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

The Walking Dead 8. sezon ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı!

The Walking Dead'in 8. sezon ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. 8. sezonu ile yepyeni bir döneme giren The Walking Dead dizisi için 8. sezon fragmanı an itibariyle yayınlandı. Fragmanın görülmesiyle birlikte, The Walking Dead 8. sezon ne zaman başlıyor sorusu da gündeme geldi. Fragman, The Walking Dead 8. sezon kokusunun yayılmasına neden olsa da, dizinin takipçileri yeni sezonu biraz daha bekleyecek. Peki, The Walking Dead 8. sezon ne zaman başlıyor?

The Walking Dead 8. sezon ne zaman? Yeni sezon fragmanı yayınlandı!

The Walking Dead 8. sezon ile ilgili detaylar, genellikle ağustos ayları içerisinde belli olsa da yayıncı şirketi AMC, The Walking Dead 8.sezon ile ilgili bazı detayları da sunmaya başladı. Bu detaylardan bir tanesi de, The Walking Dead 8. sezon fragmanı oldu. Fragmana baktığımızda bizim Alexandria tayfası amansız bir savaşın içerisine giriyor, fragmanın ilk kısımında bir de tutsak var, lakin bu tutsak, peder Gabriel'e fazlasıyla benziyor. Yeni sezon fragmanı incelendiğinde, Rick'in bir hastane yatağında yattığı da görülüyor, bu görüntü kimilerine göre final sahnesi olarak kurgulanmış ve daha önce dedikodulardaki gibi 'Rick'in rüyası aslında' durumuna dikkat çekiliyor. Lakin bu daha önce yalanlanmıştı.

THE WALKING DEAD 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin 8. sezon yayını, 22 Ekim günü başlayacak. Yine çeşitli TV platformlarından ortak yayın ile uluslar arası çapta yayınlanacak olan The Walking Dead 8. sezon 1. bölümü ile takipçileri bitmeyen savaşın, devamı bekliyor. Yine nefesler tutulacak, yine "Daryl ölmesin diye" dualar edilecek.

Fragmana bakılırsa The Walking Dead 8 sezon ile final bölümünü gerçekleştireceği iddiaları ortaya çıktı. Özellikle 8. sezon fragmanı ile Rick'in beyaz saç, beyaz sakal ve baston ile ortaya çıkması bu dedikodulara neden olurken, yine teoriciler de ortaya çıktı: "Bu aslında bir rüya idi". Ancak, bu konuda dizinin son sezonlarına doğru, özellikle 8. sezon son bölümlerine doğru, zamanda atlama yapılacakmış gibi görünüyor. Yani, bir 9-10 yıl atlanmış olabilir.

THE WALKING DEAD 8.SEZON FRAGMANI: RICK NEREDE?

İşte çok konuşulan 8.sezon fragmanı. son title'lar sunulduktan sonra hemen fragman videosunu kapatmayın, zira tartışmalara neden olan yaşlılık görüntüsü ilerleyen dakikalarda sunulmuş olacak.
The Walking Dead 8. sezon fragmanı yayınlanmışken Fear The Walking Dead dizisi ile ilgili yeni gelişmeler de var. Fear The Walking Dead'in, diğer diziyi geciktirmesine neden olacağı düşünülmüştü ancak Ekim tarihi, The Walking Dead'in yeni sezon yayınlanma tarihleri açısından normal bir tarih.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler