HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

THY uçak biletleriyle ucuza uçuş imkanı

THY uçak biletleri sayesinde yeni yerler keşfetmek oldukça kolay... THY uçak biletlerini almak isteyenler, dünyanın çeşitli bölgelerine uygun fiyatlarla yolculuk edebiliyor.

THY uçak biletleriyle ucuza uçuş imkanı

Türk Hava Yolları (THY), uçak bileti alacaklara avantajlar sunuyor. THY'de belirlenen tarihlerde yurt dışına uçacaklar, THY uçak biletlerini uygun fiyatlarla alabilecekler. Türkiye'nin her noktasına sefer düzenleyen ve bununla kalmayıp Dünya çapında verdiği hizmetle sayılı hava yolu markalarından biri haline dönüşen THY, Birleşik Devletleri'nin (ABD) Miami, Suudi Arabistan'da Riyad, Taif, El Kasım, Cidde, Yanbu ve Medine ile Orta Avrupa'yı keşfetmek isteyen müşterilerine avantajlı fiyatlarla uçak bileti almalarını sağlıyor.

Türkiye'den Adana, Gaziantep ve Hatay'dan Suudi Arabistan'da başkent Riyad'ı, ülkenin en büyük şehirlerinden Taif'i, ülkenin merkezinde yer alan El Kasım'ı, yine ülkenin en büyük kentlerinden olan ve Kızıldeniz'in kıyısında yer alan Cidde'yi, önemli liman kentlerinden Yanbu'yu ve başta Hac vazifesini yerine getirebileceğiniz, Mescid-i Nebevi, Uhud Dağı, Yedi Mescidler, müslümanların inşa ettiği ilk mescidi Mescid-i Kıbleteyn, Hamza Mescidi, Ali Mescidi, Cennet-ül Baki, Ebu Bekir Mescidi, Osman Mescidi, Ömer Mescidi, Cuma Mescidi, Mescid-i Gamame ve Osmanlı Cami gibi yerleri ziyaret edebileceğiniz Medine'ye THY'nin seferleri ile avantajlı fiyatlarla uçabilirsiniz. THY; Riyad, El Kasım ve Taif için biletleme tarih aralığını 31 Ağustos 2015 - 30 Nisan 2016, seyahat başlangı. tarihi aralığını ise 1 Ekim 2015 - 15 Mayıs 2016 olarak belirledi. Öte yandan Cidde, Yanbu ve Medine için ise biletleme tarih aralığı 15 Eylül 2015 - 30 Ekim 2015, seyahat başlangıç aralığı ise 15 Ekim 2015 - 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

THY'nin devam eden tek avantajı bununla sınırlı değil! Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde Atlas Okyanusu kıyısında yer alan ve turizm sektöründe dünyaca bilenen Miami'ye de THY ile avantajlı fiyatlarla uçabilirsiniz.

Ayrıca THY ile Orta Avrupa şehirlerini uygun fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. Orta Avrupa için biletme aralığı 8 Eylül 2015 - 2 Ekim 2015 tarihleri olarak belirlenirken, seyahat başlangıç tarih aralığı ise 1 Kasım 2015 - 31 Mart 2016 tarihleri olarak belirlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler