HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

THY’den o yasakla ilgili önemli açıklama! 31 Mart’tan itibaren…

ABD bazı uçuşlarda elektronik cihaz yasağı getirmişti. Bu yasak İstanbul'dan ABD'ye gerçekleşecek uçuşları da kapsıyor. THY bu yasaktan kaynaklı sıkıntı yaşayan yolcuları için önce elektronik cihazlar için 'özel ambalaj' çözümü getirdi. Bu çözümün ardından bugün de özel ambalaj hizmeti kullananlara uçakta ücretsiz WİFİ hizmeti sunacağını açıkladı. Açıklamayı Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi resmi Twitter hesabından yaptı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 31 Mart'tan itibaren Amerika uçuşlarında laptop ve tabletlerini teslim eden yolculara uçak içinde ücretsiz wifi hizmetine başlanacağını açıkladı.

ABD UÇUŞLARINA ÖZEL

ABD ve İngiltere uçaklarında uçak içine cep telefonundan büyük elektronik cihaz alınmaması yasağının başlamasının ardından, yolcuları ile sıkıntı yaşayan THY yolcularına wifi hizmeti başlatıyor.

TWİTTER HESABINDAN AÇIKLADI

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi resmi Twitter hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “31 Mart’tan itibaren Amerika uçuşlarında laptop ve tabletlerini teslim eden yolcularımıza uçak içinde ücretsiz wifi hizmeti verilecektir” dedi. (İHA)

ÖZEL AMBALAJ

THY dün de şöyle bir açıklamada bulunmuştu: ABD yolcularının diz üstü bilgisayar, tablet gibi elektronik aletlerini uçuş öncesinde toplayarak özel bir ambalajla uçak altına yüklüyor. İnişte elektronik aletler yolculara teslim ediliyor. Normalde bu hizmetten business class yolcuları ücretsiz, ekonomi sınıfında uçan yolcular 1 saati 9,99 veya 24 saati 14,99 dolardan başlayan fiyatla yararlanabiliyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler