HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonlu çılgın doktorda yok yok

Trabzon'da,26 yıldır doktor olarak görev yapan Ali Özkan'ın çılgınlıkları bitmek bilmiyor.

Yaklaşık 15 Avrupa ülkesini tekerlekli patentle gezen Dr. Ali Özkan, son olarak lüks aracın peşinden şarkı söyleyerek halat yardımıyla kayak yaptı.

Aile Hekimi olarak görev yapan Özkan, sabah namazını kıldıktan sonra spora başladığını belirterek haftada sadece 1 gün spor yapmadığını anlattı. Sporun yanı sıra Türk Sanat Müziği de söyleyenDr. Özkan, bir çokalanda başarılı göstererekmadalya bile aldığını belirtirken ölene kadar çılgınlıklarına devam edeceğini ifade etti.

Avrupa'yı bisikletle gezeni duyduğunu ancak paletli patentle gezene rastlamadığını belirten Dr.Özkan, bu alanda bir ilki başardığını belirterek şöyle konuştu: "Her sabah namazla birlikte spora başlıyorum. Mesai saatine kadar 10 kilometre koşuyorum. Haftanın 1 günü hariç her gün spor yaparım. Bazı dallarda başarım var. Örneğin 15, 42 kilometre maratonlarda birincilik, ikincilik başarılarım var. Bisiklet, yüzme, su kayağı, sörf, paraşüt, tekerlekli patent, buz pateni, kar kayağı, kar snowbordu, çim kayağı, aklınıza gelen bütün sporları yaptım. Yaz mevsiminde 15 Avrupa ülkesinde patentle gezdim. Bisikletle gezdiler değişiklik olsun diye ben patentle gezdim. Sofya, Viyana, Budapeşte, Prag, Armsterdam, Hamburg, Berlin, Paris şehirlerini uzun mesafede patentle gezdim. Trabzon'dan Giresun'a, Erzurum'a patentle gittim. Buralar gerçekten zor bir parkur. Sağınız ve solunuzdan sürekli araçlar geçiyor. Ancak, bu işlerde artık profesyonel olduğum için çok dikkat ediyorum. Herkes denemesin.”

ZİGANA DAĞINDA LÜKS ARACIN PEŞİNDEN ŞARKI SÖYLEYEREK KAYDI

Zigana Dağı'nda lüks bir otomobilin peşine halat takarak hem şarkı söylediğini hem de kayak yaptığını belirten Dr. Özkan, "Zigana Dağında bazen kayak yapmaya gidiyoruz. Teleferik çalışmadığı zaman hemen pratik zeka ile ciplerin arkasına ip bağlıyoruz. Karlı yolda kayaklagidiyoruz. Yaptığımız iş zaten hep tehlikeli. Aslında insanların yapmak istediği şeyler bunlar. Sporun dışında müzik, resim, şiirle uğraşıyorum. Aynı zamanda Türk Sanat Müziği de okuyorum. Bir çok bilgi yarışmasınakatıldım, finale kadar gittiğim oldu. Türk Sanat Müziğinde yapılan yarışmada ikinciliğim var” diye konuştu.

Hastalarından çok güzel tepki aldığını ifade eden Dr. Özkan, "Bundan sonra ölene kadar spora devam. Hastalarımın bana karşı tepkileri güzel.Hastalarımdan bazıları patentle giden birini gördük tıpkı sana benziyordu diyenler bile oldu. Aynı zamanda paraşüt de kullandım.Giremediğim bazı yerlere paraşütle indiğim olmuştur” şeklinde konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler