HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tren kazasına zamanaşımı tepkisi

Kılıçdaroğlu, tren kazası nedeniyle açılan kamu davasının yarın düşeceğini belirterek, “Bu olayın asıl sorumlusu AKP'dir” dedi.

ANKARA (ANKA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter’dan yazdığı mesajda, 2004 yılında 41 insanın hayatını kaybettiği tren kazası nedeniyle açılan kamu davasının yarın düşeceğini belirterek, “Bu olayın asıl sorumlusu AKP'dir” dedi.

CHP Lideri, twitter üzerinden farklı konularda mesajlar yazdı. Bugün itibariyle tatilleri biten ve yeni döneme başlayan öğrencilere, öğretmenlere ve ailelerine başarılar dileyen Kılıçdaroğlu, “Van’da zor şartlar altında okuyan öğrencilerimize ve onların fedakâr öğretmenlerine sevgi, selam ve saygılarımı gönderiyorum” ifadesinde bulundu.

-TREN KAZASINA DİKKAT ÇEKTİ-

Kılıçdaroğlu, twitter’daki bir diğer mesajında ise, 2004 yılında 41 insanın hayatını kaybettiği tren kazası nedeniyle açılan kamu davasının yarın düşeceğini belirterek, “Her zaman söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Bu AKP'nin adaletidir. Bu olayın asıl sorumlusu AKP'dir” dedi.

-TİYATROCU BAYKAL’A RAHMET DİLEDİ

CHP Lideri, twitter’da, hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Baykal Kent’e de Allah’tan rahmet diledi, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler