HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trendyol ile her paylaşım bir mutluluğa dönüşüyor

Modanın öncüsü Trendyol okula dönüş döneminde ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı.

Trendyol ile her paylaşım bir mutluluğa dönüşüyor

Modanın öncüsü Trendyol okula dönüş döneminde ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı. Proje kapsamında Trendyol, Anadolu’da ihtiyaç sahibi okullara kırtasiye ve okul ihtiyaçları yardımında bulunacak.

Yeni sezonun başlamasıyla tüm aileleri saran okula dönüş telaşında Trendyol ihtiyaç sahibi minik kalpleri unutmadı. Yaşasın Okul projesi kapsamında okul çantası, kırtasiye malzemeleri ve yaş gruplarına göre hazırlanan oyuncaklardan oluşan hediye kiti okulun ilk gününde mutluluk dağıtacak.

Türkiye’nin geleceği çocuklarımızın ihtiyaçları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, sosyal medya üzerinden paylaşılacak #yasasinokul hashtag’i çocuklara ilk gün okul hediyesi olarak dönecek.

En mutlu anlarınızın fotoğraflarını @trendyolcom hesabını tagleyerek #yasasinokul hashtag’i ile sosyal medya hesabınızdan yayınlayarak sizler de ihtiyaç sahibi çocukların okul sevincine ortak olabilirsiniz. Trendyol.com herkesi #yasasinokul hashtag’i ile projeye destek olmaya davet ediyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler