HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trenle kamyonet kafa kafaya çarpıştı

Nazilli'de görevlinin uyarılarına aldırmadan kapalı olan bariyerli hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonet, trenle kafa kafaya çarpıştı.

AYDIN (İHA) - Nazilli'de görevlinin uyarılarına aldırmadan kapalı olan bariyerli hemzemin geçitten geçmeye çalışan kamyonet, trenle kafa kafaya çarpıştı. 2 kişinin ağır yaralandığı kazada kamyonette bulunan alkol şişeleri çevreye saçıldı.

Kaza, bu akşam saat 21.10'da Nazilli merkez İstiklal Mahallesi 500 Sokak üzerinde bulunan bariyerli geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 500 Sokak üzerinden Denizli-Aydın karayolu istikametine giden Hasan Boyluoğlu (35) idaresindeki 09 NB 731 plakalı açık kasa kamyonet, trenin geçiş saatinde kapalı olan bariyerli hemzemin geçide yaklaştığında beklemek istemedi. Hemzemin geçit görevlisinin uyarı ve ikazına aldırmayan Boyluoğlu, karşılıklı bariyerlerin ortasındaki açık kısmından geçmeye çalışırken; Basmane-Denizli seferini yapan Tekin Sorudak (45) idaresindeki 32261 sefer sayılı trenle kafa kafaya çarptı. Kazayı gören hemzemin geçit görevlisinin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı.

Kazayı gören vatandaşların yardımıyla hurdaya dönen araçtan fırlayan yolcu Yüksel Güler (46), aracın altından çıkartılarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçta sıkışan sürücü Hasan Boyluoğlu'nun kurtarılması için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Sağlık ekiplerinin sıkıştığı yerde müdahale ettiği ve devamlı olarak bilincini açık tutmaya çalışılan Boyluoğlu, yaklaşık 35 dakikalık uğraşların ardından kurtarılarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri müdahale sırasında ve sonrasında toplanan meraklı kalabalığı uzaklaştırmak için büyük mücadele verdi. Kazayı gören hemzemin geçit görevlisi ve vatandaşlar, sürücünün uyarılara rağmen kapalı olan hemzemin geçitten geçmeye çalıştığını iddia etti. Kaza nedeniyle trenin ön kısmında ve kamyonette büyük ölçüde maddi hasar oluştu. Çarpışma anında kamyonette bulunan boş bira şişeleri çevreye saçıldı.

Kazada yaralanan Hasan Boyluoğlu ve Tekin Sorudak’ın tedavilerinin devam ettiği ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler