HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRT izle! Beşiktaş Porto maçı canlı ve şifresiz izle! Lider tur için sahada

Şampiyonlar Ligi'nde grubunda lider olan Beşiktaş bu akşam ikinci sıradaki Porto ile evinde karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Porto maçı ile siyah beyazlılar üst tura çıkmak için gerekli puanı almaya mücadele edecekler. Beraberliğin yeterli olduğu maçtan Beşiktaş üç puan alırsa lider olarak çıkmak için de büyük avantaj elde edecek. Beşiktaş Porto maçı TV'den canlı ve şifresesiz olarak izlenebilecek. İşte Beşiktaş Porto maçı için TRT canlı izleme bağlantısı... Tıkla TRT 1 canlı izle...

TRT izle! Beşiktaş Porto maçı canlı ve şifresiz izle! Lider tur için sahada

Beşiktaş Porto maçı için siyah beyazlılar stada hücum etti.Bileti olmayanlar da ekran başına geçti. Beşiktaş Porta maçı şifresiz olarak TRT 1'den canlı olarak izlenebilecek. 1 puan aldığı taktirde üst tura çıkmayı garantileyecek olan Beşiktaş Porto'yı evinde mağlup ederek gruptan lider çıkmak için de avantaj yakalamak istiyor. Maça gidemeyenler Beşiktaş Porto maçını TV'de TRT 1 ekranında, internette de TRT 1'in online canlı yayınından seyredebilecekler. TRT 1 online canlı yayına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

TRT 1 İZLE - BEŞİKTAŞ PORTO MAÇI 20.00

BEŞİKTAŞ PORTO MAÇI İLK'11LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosiç, Adriano, Quaresma, Atiba, Tolgay, Talisca, Babel, Cenk

PORTO: Jose Sa; Maxi Pereira, Felipe, Marcano, Alex Telles, Danilo, Herrera, Sergio Oliveira, Ricardo Pereira, Brahimi, Aboubakar

BEŞİKTAŞ'A BERABERLİK YETİYOR!

Gruptan çıkmak için yarın Beşiktaş'a beraberlik de yetecek. Beşiktaş, Porto maçında alacağı olası beraberlikle puanını 11'e çıkararak adını üst tura yazdıracak. Beşiktaş, kazanması halinde 13 puana ulaşarak gruptan çıkma başarısı gösterecek. Siyah-beyazlı ekip, her iki olumlu sonuçta grubu lider olarak bitirecek.

BEŞİKTAŞ YENİLİRSE GRUPTAN ÇIKABİLİR Mİ?

Beşiktaş, Porto'ya mağlup olsa dahi gruptan çıkma şansını elinde bulunduruyor. Beşiktaş, rakibine yenildiği takdirde Fransa'da oynanacak Monaco-Leipzig karşılaşmasının sonucunu bekleyecek. Beşiktaş, Leipzig'in olası beraberlik veya yenilgisinde de tarihinde ilk kez üst turda mücadele etme hakkı elde edecek.

BEŞİKTAŞ'IN AMACI PUAN REKORU KIRMAK!

Beşiktaş, Porto'yu yendiği takdirde Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımları adına tarih yazacak. Beşiktaş, Porto'yu yenmesi halinde 13 puana ulaşacak ve hem geçen sezon olduğu gibi oynadığı ilk 5 maçta yenilmeme rekorunu egale edecek hem de Türk takımları arasında gruplarda en yüksek puan alan takım olacak.

Beşiktaş'ın oynadığı 4 maçta 2'şer kez sarı kart gören Tolgay Arslan ile Caner Erkin, sınırda bulunuyor. Bu iki oyuncu, oynadıkları takdirde ve sarı kart görmeleri halinde grubun son mücadelesinde Leipzig'e karşı cezalı duruma düşecek.

ds

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler