HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRT'den büyük tepki çeken Adalet Yürüyüşü başlığı

TRT Haber ekranlarında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü'ne ilişkin olarak atılan başlıklar büyük tepki topladı. Kamu kurumu olduğu için tarafsız olması gerekirken, binlerce insanın katıldığı yürüyüş için “CHP liderinin sözde ‘Adalet’ yürüyüşü yorumlanıyor” başlığını atan TRT Haber'e CHP'lilerden ve sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. #HaddiniBilTRT etiketi Twitter'da TT oldu...

TRT'den büyük tepki çeken Adalet Yürüyüşü başlığı

TRT Haber’de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne yönelik atılan başlıklar büyük tepki topladı.

Kamu kurumu olduğu için tarafsız olması gereken kanalda, “CHP liderinin sözde ‘Adalet’ yürüyüşü yorumlanıyor” başlığı atıldı.

Programa katılan isimler Murat Kelkitlioğlu, Ahmet Kekeç ve Kurtuluş Tayiz de büyük tepki çekerken, atılan başlık sosyal medyanın gündemine oturdu.

CHP'DEN ÇOK SERT TEPKİ

#HaddiniBilTRT etiketiyle tepkilerini dile getiren CHP'liler, devlet kanalı TRT'yi, yayınlarında tarafsızlıkla bağdaşmayan bir tutum sergilendiği yönünde eleştirdi.

TRT'ye gösterilen tepkilerden bazıları şu şekilde:

TWITTER'DA TT OLDU

Vatandaşlardan kesilen kaynaklarla yayın yapan TRT'nin #AdaletYürüyüşü'ne 'sözde' demesine büyük tepki gelirken, #HaddiniBilTRT etiketi TT 1 oldu.


En Çok Aranan Haberler