HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TSK'dan Afrin açıklaması! Acı haber geldi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) "Afrin Kuri Tepe bölgesine PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen havan saldırısı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" açıklamasında bulundu. TSK dün de Afrin'de 2 askerin şehit olduğunu açıklamıştı. TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in Dikmetaş köyünü PYD/PKK'dan temizledi.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle:

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 05 Şubat 2018 tarihinde, Afrin Kuri Tepe bölgesine PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen havan saldırısı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Saldırı sonrasında bölücü terör örgütü mensuplarına derhal bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ile karşılık verilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

TSK: 1 TANKIMIZ İSABET ALDI

TSK'dan yapılan son dakika açıklamasında, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 05 Şubat 2018 tarihinde, Afrin Küçük Darmık Dağı bölgesinde harekâta katılan bir tankımız, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen tanksavar saldırısı neticesinde isabet almıştır. Hafif hasar alan tankımızda personel zayiatı bulunmamaktadır" denildi.

AFRİN'İN DİKMETAŞ KÖYÜ PKK'DAN TEMİZLENDİ

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in Dikmetaş köyünü PYD/PKK'dan temizledi.


En Çok Aranan Haberler