HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TSK'dan son dakika açıklama: Terör örgütü PYD saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) son dakika PYD açıklaması geldi. Terör örgütü PKK/PYD tarafından Azez ve Mare'ye topçu saldırısı gerçekleştirdi. Yaşanan saldırıda 2 sivilin öldüğü belirtildi. TSK'dan yapılan açıklamada "Bilerek ve isteyerek sivillerin hedef alındığı anlaşılan saldırı esnasında, Mare Şehir Merkezine isabet eden 8 adet topçu atışı sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 2 sivil hayatını kaybetmiş, 7 sivil de yaralanmıştır" denildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) terör örgütü PKK/PYD hakkında son dakika haber geldi. TSK, PKK/PYD tarafından Azez-Mare yerleşim yerlerine yönelik topçu saldırısında sivillerin hedef alındığını açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, "8 adet topçu atışı sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 2 sivil hayatını kaybetmiş, 7 sivil de yaralanmıştır" denildi.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle:

"Afrin ve Tel Rıfat Bölgelerinde bulunan PKK/PYD Terör Örgütü mensupları tarafından, 19 Haziran 2017 tarihinde, sabah saatlerinde, Azez ve Mare yerleşim yerlerine yönelik olarak yoğun biçimde topçu saldırısı gerçekleştirilmiştir. Açıkça, bilerek ve isteyerek sivillerin hedef alındığı anlaşılan saldırı esnasında, Mare Şehir Merkezine isabet eden 8 adet topçu atışı sonucu, aralarında çocukların da bulunduğu 2 sivil hayatını kaybetmiş, 7 sivil de yaralanmıştır. Yaralı siviller, bölgedeki hastanelerde tedavi altına alınmıştır."

TSK, OLAYA İLİŞKİN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

TSK, yaptığı açıklama ile birlikte yaralı çocukların fotoğraflarını da paylaştı


En Çok Aranan Haberler