HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğçe Kazaz'dan Kuzey Irak referandumu hakkında flaş iddia

Eski manken Tuğçe Kazaz, Twitter hesabından Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) gerçekleştirdiği referanduma ilişkin açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinde mesajlar yayınlayan Kazaz, söz konusu referandumunun ‘hedef şaşırtma’ olduğunu öne sürerek, "Referandum" bir erken doğum sancısıdır. Sakat doğacağı için şimdi doğurtmazlar. Bu olanlar büyük planın sadece küçücük bir sancısıdır" dedi. Hatırlanacağı üzere Kazaz, AK Parti hakkındaki açıklamasıyla da dikkat çekmişti.

Tuğçe Kazaz'dan Kuzey Irak referandumu hakkında flaş iddia

Tuğçe Kazaz, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) gerçekleştirdiği bağımsızlık referanduma ilişkin açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden mesajlar yayınlayan Kazaz, söz konusu referandumunun ‘hedef şaşırtma’ olduğunu iddia etti.

Kazaz, "Referandum" bir erken doğum sancısıdır. Sakat doğacağı için şimdi doğurtmazlar. Bu olanlar büyük planın sadece küçücük bir sancısıdır., Hedef şaşırtıyorlar, doğsa bile sonrasında boğarlar. Asıl Amerika'nın terör tohumu olan PYD diye bir devlet doğuyor. Hedeften şaşmayalım” ifadelerini kullandı.

KAZAZ 'AK PARTİ'DEN SOĞUDUM' DEMİŞTİ

Eski manken Tuğçe Kazaz, Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu 'Uyan Türkiyem' programına katılmış ve 2019'da yapılacak başkanlık seçimlerine ilişkin konuşmuştu.

"Bende artık AK Parti'ye ufak ufak soğumalar başladı" diyen Tuğçe Kazaz, "FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması bende soğumalara neden oldu" ifadelerini kullanmıştı. Kazaz'ın bu sözlerine programın sunucusu Tahir Sarıkaya, "Sizin bu eleştirinize şok oldum" diyerek yanıt vermişti.

Tuğçe Kazaz'ın AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili açıklamaları şöyle:

'ERDOĞAN'IN KLONLARI TÜREMEYE BAŞLADI'

"Eğer AK Parti gelecekse tutumunu değiştirmesi lazım. Erdoğan milletin sahiplendiği bir devlet başkanı oldu, fakat onun klonları türemeye başladı. AKP içinde onun gibi insanlara davranan, bu güçten nemalanan klonlar meydana gelmeye başladı. Tayyip Bey'in etrafındakilerin doğru şeyler anlattıklarını düşünmüyorum ben. AK Parti çıktığında 2 yaşında olan gençler şuan 17 yaşında yeni nesli oluşturuyor ve AK Parti hala aynı söylemleriyle devam ediyor. Bir değişiklik yok. Ben AK Parti'yi destekleyen biri olarak söylüyorum bunu.

'FETÖ BÜTÜN OLUŞUMLARA GİRMİŞ'

Bende artık AK Parti'ye ufak ufak soğumalar başladı. Çünkü FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması bende soğumalara neden oldu."


En Çok Aranan Haberler