HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tüm yönleriyle 'swing' ve 'swinger'ler

Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede uzun zamandır popüler olan 'swing'i son zamanlarda Türkiye'de de sıkça duyar olduk. Peki nedir bu swing? Çiftler neden tercih ediyor? Mynet araştırdı

Tüm yönleriyle 'swing' ve 'swinger'ler

Nil Yaman/Mynet Haber

Türkiye'de, son yıllarda gittikçe popüler olmaya başlayan eş değişimi (swing), Avrupa ve Amerika başta olmak üzere dünyadaki birçok ülkede uzun zamandır karşılaşılan bir fantezi türü.

Ülkemizde ise son günlerde adını epey duyar olduk. Peki nedir Swing, çiftler neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar, insanlar hangi psikolojiyle böyle bir şeye eğilim gösterirler?

Eş değiştirme ne demek?

Çiftlerin cinsellik için biraya gelip, eşlerini değiştirerek cinsellik yaşamasına eş değişimi denir. Eş değiştirmenin İngilizcedeki karşılığı swing’tir. Eş değiştiren evli veya sevgili çiftlere ise swinger denir.

İnsanlar neden eş değiştirir?

İlişkide yaşanan monotonluk, karı-kocanın birbirlerine çekici gelmemesi, heyecan arayışı gibi nedenler çiftleri eş değiştirme fantezisine iten başlıca nedenler arasında gösteriliyor. Bunların yanında; Uzmanlar yetersizlik hissi, gizli eşcinsellik, özgüvensizlik, eşe duyulan aşırı sevgi veya hayranlık gibi psikolojik nedenlerde eş değiştirme isteğinde rol oynayabileceğini söylüyor.

Eş değiştirme nerede ve nasıl yapılır?

Yurt dışında eş değiştirme için kullanılan swinger club’lar vardır. İnsanlar buralara üye olur ve ortamda beğendikleri çiftlerle birlikte olurlar. Bir diğer yaygın yöntem ise internet siteleri aracılığı ile eş değiştirme partilerine katılmaktır.

Eş değiştirmek isteyen evli veya uzun süre beraber olarak çiftler daha çok sanal ortamda kendilerine uygun çiftler aramaktadır. Bu konuda tüm çiftler fiziksel dış görünüşlerine çok dikkat ederler. Temizlik ve titizlik tüm Swinger çiftler icin çok önemlidir. Ama daha önemlisi gizliliktir. Swinger çiftler arasında bazı kurallar vardır. İlk kural gizlilik kuralıdır. Çiftler birbirlerinin soy isimlerini, tam adreslerini, iş yerlerini genelikle bilmezler. Kimi çiftler de kendi gerçek isimleriyle değil de daha çok rumuz dediğimiz sahte isimlerle kendilerini tanıtırlar. İkinci kural ise duygusallik yasaktır. Yani kişiler birbirlerine tamamen cinsel amaçlı yaklaşırlar. Aşk, sevgi gibi duygulara yer yoktur. Üçüncü kural ise “zorla güzelik olmaz”dır. Çiftlerden bir kişi dahi bu işe hayır derse bu iş orada biter. Zorla çiftler birbirlerine cinsel amaçlı yaklaşamazlar.

Sanal ortamda Swinger

Türkiye'de genellikle çiftler swinger için sanal ortamı kullanıyor. Swinger Clubleri yakında olmayan veya gitmek istemeyen çiftler icin sanal ortam idealdir. Sanal ortamda bir çok Swinger Siteler açılmıştır. Bu gibi sitelerde çiftler kendine uygun çiftler arayabiliyorlar. Dileyen çiftler önce sanal ortamda kamera kkarşısında paylaşımalrda bulunuyorlar. Daha sonra ise her şey konuşulduğunda ve anlaşıldığında buluşma gerçekleşiyor.

Eş değiştirme sitesinin Türk üyeleri!

Geçtiğimiz gün hacker’lar tarafından üye listesi ifşa edilen ABD merkezli eş değiştirme (swinger) sitesi ‘Ashley Madison’ı kullananlar arasında Türkler de var.

İngiliz basını, sitenin 37 milyon üyesinin dünya üzerindeki dağılımını gösteren bir harita yayınladı. Haritaya göre sitenin en popüler olduğu yerlerABD, Latin Amerika, Hindistan, orta ve güneyAvrupa. Harita, siteyi aktif olarak kullananlar arasında Türkiye’den kişilerin de olduğunu gösteriyor.

Bilgisayar korsanları, sitenin sunucularına sızarak üyelerin başta kredi kartı bilgileri olmak üzere, ‘cinsel fantezileri dahil’ tüm kişisel bilgilerini ele geçirdiklerini iddia etmişti. Sitenin güvenlik ağı sorumluları ise her ne kadar sisteme bir sızma olsa da bilgisayar korsanlarının tüm bilgilere erişemediğini öne sürmüştü.

SOSYAL MEDYADA SWINGERLARLA İLGİLİ İTİRAFLAR

Sosyal medya ve forumlardan eş değiştirmeyle ilgili yaşadıkları tecrübeyi anlatan binlerce insan var. İşte onlardan bir kaçı;

keops

Biz yasıyoruz ve eşimi de cok seviyorum. Swinger olayınıda anlamak gerekiyor bu bir oyun. Öyle de böyle de erkek aldatıyor kac erkek aldatmaz ki. Swingerda eşinle birlikte eğleniyorsun

laiyla

Kadın, 33, İstanbul

Dört yıl önce çok yakın bir arkadaşım, swinger olduklarını itiraf etti. Eşiyle birlikte internette birkaç siteye üye olmuşlar ve denemişler. Eşinin beni çok beğendiğini, eğer izin verirsem benimle birlikte olmak istediklerini söyledi. Kendimi her türlü yeniliğe açık sanan ben bile şok oldum. Evlilik denince akan sular durur, çünkü evlilik kutsaldır. Ona bu şekilde devam ederlerse, birbirlerine saygılarının kalmayacağını ve evliliklerinin biteceğini söyledim. Birbirlerini çok sevdiklerini ve bu durumun asla evliliklerini etkilemeyeceğini söyledi. Nihayetinde 1 yıl sonra boşandılar. Kimsenin cinsel tercihlerine kimse karışamaz ama evlilik bambaşka bir şey. Birbirinize saygı duymak zorundasınız. Başka birini arzuladığını bildiğiniz hatta başkasıyla beraber olduğunu bildiğiniz ve gördüğünüz eşinize nasıl saygı duyarsınız? Arkadaşımın eski eşi, şimdi onu sürekli rahatsız ediyor, geri dönmesi için baskı yapıyor. Swinger olayını kabul edecek bir kadın bulmanın ne kadar zor olduğunu biliyor. Evliliği paravan olarak kullanırken yatağından bir sürü kadın geçen eşi çok mutluydu. Kendinizi kandırmayın, sizin yaptığınız evlilik değil, istediklerini gerçekleştirmek için paravan sadece. Evliliğin adını lekelemeyin lütfen!

Türkiye'de hayrete düşürecek 'swinger' operasyonları

'GIRGIR, EĞLENCE OLSUN DİYE YAPTIK'

Adana'da eşiyle birlikte sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştıkları çiftlerle geceliği bin 200 liraya fuhuş yapan koca gözaltına alındı.

Kocanın, "Eşim ısrar etti fantezi amaçlı gırgır eğlence olsun diye yaptım" dediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çukurova ilçesi, Huzurevleri Mahallesi'nde oturan E.K. (43) isimli şahsın sosyal paylaşım sitesi üzerinden açtığı hesapile eşi İ.K.'yi (41) "swinger"denilen eşli fuhuş ortamlarına geceliği bin 200 lira, 2 saatini ise 600 liraya pazarladığı ihbarını aldı. Polis bu ihbar üzerine sosyal paylaşım sitesinde çiftin verdiği telefon numarasından arayarak ulaştı. Çift 'telefondan değil de whatsapp'tan görüşelim' dedi.

Polis çiftle müşteri gibi pazarlık yapmaya başladı. Çift her türlü fantezi yaptıklarını, bir geceliğin bin 200 lira olduğunu, 2 saatin ise 600 lira olduğunu, "swinger" denen eşli seks partilerine katıldıklarını, hafta sonu Gaziantep'te bir partide olduklarını söyledi.

Daha sonra ise polise çiftli sekste deneyimi olup olmadığını sordu. Polis ise olmadığını söyleyince buluşmaları halinde her şeyi öğreteceğini söyledi. Çift daha sonra ise gelirken viski ve sigara getirmelerini istedi. Bir süre sonra ise polise adres verip "Çocuğumu anneme bıraktıktan sonra seni arayacağım" dediği öğrenildi.

Swinger fantezisi yuva yıktı!

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran 33 yaşındaki P.G., 8 yıllık kocası Y.G.'ye kendisini eş değiştirmeye zorladığı iddiasıyla boşanma davası açtı. P.G "Eşim beni sosyal paylaşım sitesinde bulduğu bir aileyle tanıştırmak istediğini söyledi. Kabul etmedim. Zorlamaya başladı. Bir gün evde otururken telefonum çaldı. Karşımdaki kişi bana 'eşin Y.G. bizle tanıştı. Sizi ikna edememiş onun için aradım. Bizim gibi evli çiftlerle cinsel ilişkiye giriyoruz. Çok zevkli bir kere deneyin' diyerek telefonu kapattı. Çok şaşırdım eşim Y.G. ile tartıştım. Daha sona o çiftten kendi telefonuma bu tür ilişkiler içeren mesajlarda geldi ve mesajlardan eşimin haberinin olduğu da yazıyordu" diyerek çirkin ve onur kırıcı davranışı nedeniyle boşanmak istediğini ifade etti.

İşte bir swinger villası

Adana'da "swinger" denen eş değiştirme yöntemi ile fuhuş yapan, bin lira karşılığı eşlerini iş adamlarına da sunan çetenin fuhuş yaptığı villanın görüntüleri ortaya çıktı.

'Swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle fuhuş davasında 12 tutuklu serbest kalırken, mahkemenin seyrini değiştirecek görüntüler ortaya çıktı.

Resmi nikahlı eş değişimiyle fuhuş

Adana'da villada swinger denen eş değiştirme yöntemi ile fuhuş fantezileri yapan, bin lira karşılığı eşleri işadamlarına da sunan çete, Ahlak Polisi tarafından çökertildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi E.Ş. (26) ile sevgilisi E.A.'nın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden evli çiftlere para karşılığı fuhuş yatırdığı, ayrıca eşleri işadamlarına da sunduğu duyumu üzerine şüphelileri takibe aldı.

Yapılan takipler sonucunda çiftin bir lüks villa kiralayarak Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye, Düziçi'den de evli çiftlere swingerpartileri organize ettiğini belirledi. Çiftin, başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden fuhuş yapmak isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla bir villa kiralayarak işi ticarete döktüğü ortaya çıktı. Dönem dönem yaklaşık 20 çiftçi partilerde bir araya getiren çift, bin lira karşılığı eşleri işadamlarına da sunmaya başladı.

"PARA KARŞILIĞI YAPTIRMAYA BAŞLADI"

E.Ş. çok sayıda çifte sürekli villada fuhuş yaptırmaya başlayınca bu durumdan para kazanmak isteyerek eşsiz işadamlarını devreye soktu. İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Kayseri gibi illerden işadamları gelerek çiftlerle birlikte oldu. E.Ş. bunun karşılığında işadamlarından birlikte olduğu kadın başına bin lira para aldı. Bu aldığı paradan 300 lirasını da çiftlere verdi. Para almaya başladıktan sonra çift sayısında da artış meydana geldi. E.Ş. ve sevgilisi böyle fuhuş yaptırmaya devam ederken polis yeterli delili topladıktan sonra düğmeye bastı.

İŞTE 'SWINGER' VİLLASI

Eş değiştirme yöntemiyle seks partileri düzenlenen villanın görüntüleri ortaya çıktı.

Adana'da 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle seks partileri düzenlenen göl manzaralı 3 katlı villanın aylık kirasının 4 bin lira olduğu, partiye katılan bazı çiftlerin çocuklarını da buraya getirdiği ortaya çıktı.

ÇOCUKLARI ÜST KATTA UYUDU

Gözaltına alında sorgulanan kadınlar, gözyaşları ifade verdi. Seks partilerine katılan kadınlar, eşleri tarafından teşvik edildiğini, sonrasında ise alışkanlık haline geldiğini söyledi. Seks partisi için 'tur' adı altında farklı şehirlere gittiklerini de dile getiren kadınların, zaman zaman çocuklarını bırakacak kimse bulamayınca, villaya getirdiği ortaya çıktı.

Bu kişilerin çocuklarını üst katta uyuttuktan sonra, alkol ve uyuşturucu alıp grup seks yaptığı ifade edildi. Seks partilerine düzenli olarak katılan 11'i resmi nikahlı 16 çiftin 6'sının Adana, 5'inin Mersin, 4'ünün Osmaniye, 1'inin ise Kayseri'den gruba katıldığı belirlendi.


En Çok Aranan Haberler