HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tümer’den Sarıçam Platformu’na övgü

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Sarıçam Platformu’nu yakından izlediğini belirterek çalışmalarını taktir ettiğini söyledi.Adana İnşaat Fuarı’ndaki Sarıçam Platform standını ziyaret eden Milletvekili Tümer, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tümer’den Sarıçam Platformu’na övgü

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Sarıçam Platformu’nu yakından izlediğini belirterek çalışmalarını taktir ettiğini söyledi.
Adana İnşaat Fuarı’ndaki Sarıçam Platform standını ziyaret eden Milletvekili Tümer, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sarıçam’ın Adana için çok önemli bir yer olduğunu ifade eden Milletvekili Tümer, şehrin imar noktasında çıkışının Sarıçam’da olduğunu vurguladı. Sarıçam’daki kamu yatırımlarıyla bölgenin önemli bir cazibe merkezi haline geldiğinin altını çizen Tümer, bölgede yaşamın başladığını ve artık belediye ile diğer altyapı firmalarının çalışmalarını bir an önce bitirmeleri gerektiğine vurgu yaptı. Sarıçam Platformu’nun da bölge için kolları sıvadığını dile getiren Tümer, kısa süre içerisinde önemli başarılar sağladığını belirtti. Bir milletvekili olarak Sarıçam Platformu’nun her konuda yanında olduğunu dile getiren Milletvekili Tümer, sorunları TBMM gündemine götüreceğini anlattı.
Sarıçam Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Cankoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yaptıkları çalışmalar sonucu hizmetlerin daha hızlı bir şekilde bölgeye gelmeye başladığını vurgulayan Cankoy, iletişim kazalarına yer vermeden milletvekillerini de yanlarında görmekten dolayı memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

Tümer’den Sarıçam Platformu’na övgü

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler