HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türban sorusu canlı yayında ağlattı

Star yazarı Sibel Eraslan canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Türban sorusu canlı yayında ağlattı
Habertürk ekranlarında Balçiçek İlter'in sunumuyla gerçekleşen Söz Sende programına konuk olan Star gazetesi yazarı Sibel Eraslan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.
**BALÇİÇEK'TEN MUHAFAZAKAR SORUSU**
Türban meselesinin masaya yatırıldığı programda, Star yazarı toplumda kadınların türban yüzünden yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekti. Balçiçek İlter'in ''Muhafazakar kadınların en büyük sorunu olarak türbanı gösterilmesine kızıyorum açıkçası. En büyük sorunu bu mudur kadının gerçekten?" sorusu karşısında bir hayli duygulandığı gözlenen Eraslan şu ifadelere yer verdi: "Öyle bir şey yok tabii ki. Ben onu yapmak zorundayım. Penceremi açıp bakmak değil, kapıyı açıp dışarı çıkmak, bir arabaya binmek, işe girmek çalışmak istiyorum."
1968'den beri bu insanların hayal kuramadığını belirten Sibel Eraslan, kendini daha fazla tutamayarak canlı yayında hüngür hüngür ağladı.

[Türban sorusu canlı yayında ağlattı](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Türban sorusu canlı yayında ağlattı") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler