HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Turizm cenneti Göltürkbükü Koyu'nda askeri hareketlilik

Muğla'nın Bodrum ilçesinin cennet köşelerinden Göltürkbükü koyu üzerinde onlarca yatın üzerinde uçan askeri helikopter ile denizdeki sahil güvenlik botu heyecan yarattı.

Askeri hareketliliğin resmi olarak belirtilmemesine rağmen Cumhurbaşkanının bulunduğu otele baskın yaptıktan sonra kaçan askerlere yönelik olduğu belirtiliyor.

Bodrum’un cennet turizm köşelerinden beş yıldızlı otel ve tatil köyleri ile onlarca lüks yatın demirlediğini Göltürkbükü mahallesi koyu üzerinde saat 21.00 sıralarında uçan askeri helikopter ile denizden devriye gezen sahil güvenlik botunu gören yatçılar ve turizmciler heyecanlı anlar yaşadı.

Bodrum Profesyonel Otelciler Derneği Başkanı (BOYD) Serdar Karcılıoğlu, darbe girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tatil yaptığı otele baskın yapan kaçak askerlerle ilgili polis, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin yaptığı rutin operasyonlardan biri olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

Karcılıoğlu “Biraz önce üzerimizden uçan askeri helikopter ile denizdeki sahil güvenlik botunun arama yaptığını öğrendik. Ayrıca turistki otellere ve orman içine giden yollar kontrol altına alınmış durumda, operasyon sürüyor” dedi.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler