HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Hava Yolları'ndan sanal golf etkinliği

Türk Hava Yollarının Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki Borispol Havaalanı'nda açtığı stanttaki sanal golf etkinliği büyük ilgi gördü.

Yolcular, yoğun ilgi gösterdikleri golf standında, ipad üzerinde yarışarak kampanyaya katılma şansı yakaladı.Madrid, Milano ve Viyana'daki havalimanlarının yanı sıra Kiev'de de düzenlenen sanal golf etkinliğinde aldıkları puanlarla dereceye giren ilk üç kişiyi çeşitli sürprizler bekliyor. Turnuvada birinci olan yarışmacı THY ile Antalya'ya Business Class yolculuğun yanı sıra bir haftalık tatil ve golf turnuvasını yerinde izleme şansı yakalıyor.

İkinci yarışmacı yine business class yolculuğu ile istanbul şehir turu hakkı kazanırken üçüncüye ise business class yolculuğu yanı sıra THY'nin en büyük boy maket uçağı hediye edilecek.THY Kiev Pazarlama Müdürü Dinçer Sayıcı AA muhabirine yaptığı açıklamada, "European Tour'un en önemli organizasyonlarından biri olan Turkish Airlines Open, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla 7-10 Kasım 2013'te Antalya Belek Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü'nde Race to Dubai'nin katkılarıyla hem Türkiye turizmi hem de Türkiye'de golf sporunun altını daha kalın çizgilerle çizmek için benzersiz bir fırsat oluşturuyor" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler