HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye - Arnavutluk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hazırlık maçı hangi kanaldan yayınlanacak?

Türkiye, Arnavutluk'u hazırlık maçında konuk ediyor. 2018 Dünya Kupası'na katılma hakkını kaybeden Türkiye A Milli Takımı, Arnavutluk ile bu akşam bir hazırlık maçına çıkacak. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek için Lucescu yönetimindeki Türkiye Milli Takımı, geçen hafta Romanya ile karşılaşmış ve 2-0 mağlup olmuştu. Peki Türkiye - Arnavutluk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - Arnavutluk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hazırlık maçı hangi kanaldan yayınlanacak?

Türkiye - Arnavutluk maçı ile milli takım verilen arayı bir hazırlık karşılaşması ile değerlendiriyor. 2018 Dünya Kupası'na katılma hakkını kaybeden Türkiye Milli Takımı, play-off maçlarının oynandığı ve ara verilen haftayı değerlendirmek için geçen hafta Romanya ile bir hazırlık maçı yapmıştı. Bu karşılaşmada Türkiye, Romanya'ya 2-0 mağlup oldu. Türkiye Milli Takımı, bu akşam ise Arnavutluk ile bir hazırlık maçı oynayacak. Ömer Toprak'ın aday kadrodan çıkarıldığı Türkiye Arnavutluk maçı hangi kanaldan yayınlanacak merak ediliyor. Peki Türkiye - Arnavutluk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE - ARNAVUTLUK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında bugün Arnavutluk ile karşılaşacak. Antalya Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.30'da başlayacak ve FOX TV'den canlı yayınlanacak. Türkiye - Arnavutluk maçında, Bulgaristan Futbol Federasyonundan hakem Georgi Nikolov Kabakov düdük çalacak. Kabakov'un yardımcılıklarını Martin Veselinov Margaritov ile Martin Emilov Venev yapacak.

TÜRKİYE - ARNAVUTLUK MAÇI ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:

Harun Tekin, Barış Yardımcı (Bursaspor), Okan Kocuk (İstanbulspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir), Ozan Tufan, İsmail Köybaşı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Erol Erdal Alkan (Dordrecht), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk İnan (Galatasaray), Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Atila Turan, Deniz Türüç (Kayserispor), Cengiz Ünder (Roma), Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Emre Akbaba (Aytemiz Alanyaspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Kenan Karaman (Hannover 96), Enes Ünal (Levante).

ÖMER TOPRAK KADRODAN ÇIKARILDI!

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Arnavutluk ile Antalya'da özel maçta karşılaşacak ay-yıldızlı takımda Ömer Toprak'ın, sağ diz eklemi çevresindeki ağrıları nedeniyle aday kadrodan çıkarıldığı bildirildi. Tedavisi dolayısıyla milli takımın son antrenmanda da yer almayan Ömer Toprak'ın bugün Almanya'ya döneceği belirtildi.

MİLLİ TAKIMININ 555. MAÇI: TÜRKİYE - ARNAVUTLUK

A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk ile bugün Antalya'da yapacağı hazırlık maçıyla 555. kez sahaya çıkacak. Türk Milli Takımı, 94 yıllık tarihinde 293'ü resmi, 261'i özel olmak üzere geride kalan 554 maçta, biri hükmen olmak üzere 209 galibiyet aldı, 128 defa berabere kaldı, 217 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, 238'i deplasmanda, 237'si evinde, 79'u da tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda 3'ü hükmen galibiyetten toplam 727 gol atarken, kalesinde 803 gol gördü. A Milli Takım, bugüne kadar 87 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Milliler, 554 karşılaşmanın 476'sını Avrupalılarla, 30'unu Asyalılarla, 23'ünü Amerikalılarla, 22'sini Afrikalılarla, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

Hükmen galibiyet ve Kosova maçı

A Milli Futbol Takımı, 94 yıllık tarihinde geride kalan 554 maç içinde birini hükmen kazandı. Türkiye ile Yunanistan arasında 17 Kasım 2015 tarihinde İstanbul'daki 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan özel müsabaka 0-0 sona erdi. Bu müsabakadan 6 ay sonra FIFA, Yunanistan'ın kural dışı futbolcu oynattığı gerekçesiyle karşılaşmayı Türkiye lehine 3-0'lık skorla tescil etti.

Öte yandan, Türkiye'nin 21 Mayıs 2014 tarihinde deplasmanda Kosova ile yaptığı ve 6-1 kazandığı özel maç, söz konusu tarihte Kosova'nın UEFA ve FIFA üyesi olmaması nedeniyle değerlendirmeye alınmadı.

Lucescu ile 6. maç

A Milli Futbol Takımı, Mircea Lucescu dönemindeki 6. maçına Arnavutluk karşısında çıkacak. Ay-yıldızlı ekip, Rumen teknik adam idaresinde oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından 2 Ağustos'ta 2+1 yıllık sözleşme imzalanan Lucescu yönetimindeki milli takım, ilk maçında, FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Ukrayna'ya 2-0 mağlup oldu.

Ay-yıldızlı ekip, Rumen teknik adam ile çıktığı ikinci maçta, Hırvatistan'ı Eskişehir'de 1-0 yenmeyi başarmıştı. Milli takım, Lucescu yönetimindeki üçüncü karşılaşmasında ise İzlanda'ya Eskişehir'de 3-0 mağlup olarak Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetmişti. Türkiye, Rumen teknik adamla çıktığı dördüncü maçta, deplasmanda Finlandiya ile 2-2 berabere kalmıştı. Ay-yıldızlı ekip, deneyimli teknik adam idaresindeki ilk hazırlık maçında ise Romanya'ya deplasmanda 2-0 yenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler