HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye cirit şampiyonu Nurcan Alagöz hayata küstü

Bodrum'da inşaatta çalışırken göçük altında kalıp hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın nişanlısı Türkiye cirit şampiyonu Nurcan Alagöz hayata küstü.

Türkiye cirit şampiyonu Nurcan Alagöz hayata küstü

Düğün parasını toplayabilmek için Bodrum'da bir inşaatta çalışırken göçük altında kalıp hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın nişanlısı Türkiye cirit şampiyonu, maraton koşucusu Nurcan Alagöz, sporu bıraktı, eve kapandı. Habertürk'ten Neşet Dişkaya'nın haberine göre yetkililerin çabası ise sonuçsuz kaldı. Evlenme hayallerini kurarken kaybettiği Murat Karabaş ile büyük bir aşk yaşadığını belirten Alagöz, "Murat'tan sonra en büyük aşkım spordu. Ancak Murat'ı kaybedince spor yapmak da artık içimden gelmiyor" dedi.

Nişanlısıyla birlikte koşmayı, idman yapmayı hayal ettiklerini belirten Nurcan Alagöz, "Evlendikten sonra birlikte yarışmalara gitmeyi hayal ederdik. Ancak evlenebilmemiz için onun çalışması gerekiyordu. Para biriktirebilmek inşaatlarda çalışmaya başladı. Türkiye'de futbol sporun ve sporcuların önemi yok. Atletizme değer verilseydi Murat bugün hayatta olabilirdi" dedi. Genç kız dava açmaya da hazırlanıyor.

BEN LAF ATINCA UTANDI, AŞIK OLDUM

4 yıl önce Murat Karabaş ile tanıştıklarını belirten Nurcan Alagöz, "Hocamız erkeklere 'kızları rahatsız eden olursa otobüsten indiririm' dedi. Murat başını kaldırmıyordu. 'Hey mavi gözlü utandın mı' diye sordum. Göz göze geldik ve arkadaşlığımız başladı" dedi.

SON NEFESİNDE NURCAN DİYE BAĞIRMIŞ

Alagöz, "Kaza sırasında Murat üzerine toprak yığılırken Nurcan diye bağırıyormuş" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler