HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık koyun sürüsü ilanı görenleri hayrete düşürdü

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından popüler ilan sitelerinden birine verilen sahibinden satılık ilanı görenleri hayrete düşürdü. Sahibinden satılık koyunların adet fiyatı 390 lira olarak belirlendi.

Sahibinden satılık koyun sürüsü ilanı görenleri hayrete düşürdü

Türkiye Diyanet Vakfı'nın bir internet sitesine verdiği ilan dikkat çekti. Sahibinden satılık koyun sürüsü ilanı görenleri hem gülümsetti, hem de şaşırttı. Türkiye Diyanet Vakfı'nın satışa çıkardığı 606 küçükbaş hayvan, bir vatandaş tarafından vakıfa bağışlandı. Sahibinden satılık koyunların adet fiyatı ise 690 lira olarak belirlendi.

Türkiye'nin popüler ilan sitelerinden birinde yer alan sahibinden satılık koyun sürüsü ilanı görenleri şaşırtıyor. Bunun sebebi ise ilan sahibinin Türkiye Diyanet Vakfı olması. Vakıf tarafından 19 Kasım günü verilen ilanda satışa konulan hayvanlara dair detaylar yer alıyor. İlanda satış yeri olarak vakfın Ankara merkezi gösteriliyor. 5 adet fotoğrafın yer aldığı ilanda koyunların adet fiyatı ise 690 lira olarak belirlendi.

Sitede yer alan ilanın detaylarına göre de 400 adet Akkaraman Koyun, 165 adet Akkaraman Toklu, 39 adet ise Kıl Keçisi olmak üzere toplamda 606 adet küçükbaş hayvan kurum tarafından satlığa çıkarıldı. İlanda hayvanların kaç TL’ye satılacağına da yer verildi. 400 adet Akkaraman Koyun’un tanesi 390 TL’ye, 165 adet Akkaraman Toklu’nun tanesi 270 TL’ye, 39 Adet Kıl Keçisi’nin adeti de 240 TL’ye satışa konulduğu da ilanda yer alıyor.

İhale usulü ile satışa çıkarılacağının duyurulduğu ilanın açıklama kısmında ise şu bilgilere yer verildi: “Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğünce aşağıda cinsi ve adetleri belirtilen toplam 606 adet küçükbaş hayvan kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle 27.11.2014 tarihinde satılacaktır. Şartname, Türkiye Diyanet Vakfı Kocatepe/ANKARA adresinden temin edilebilir”

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler